fbpx

Driftstörningar

Här hittar du aktuell information om driftstörningar gällande våra kassasystem / kassaregister och kortterminaler.

Aktuella driftstörningar

Åtgärdade händelser

2021-12-16: Just nu är det Driftstörning hos år leverantör av kortterminaler, Westpay, har för närvarande en driftstörning vilket kan påverka kortbetalningar i våra kassasystem. Tekniker på Westpay jobbar på att lösa problemet.

2020-12-21: Vår leverantör av kortterminaler, Westpay, har för närvarande en driftstörning vilket kan påverka kortbetalningar i våra kassasystem. Tekniker på Westpay jobbar på att lösa problemet.

2020-10-20: Just nu ligger våran växel nere, så inga samtal når fram till oss. Men vi nås på e-mail.

2020-06-18: Just nu kan störningar i kortterminaler förekomma. Problemet åtgärdas genom omstart av berörd kortterminal.

2020-02-14: Driftstopp hos Swedbank och Sparbankerna. Just nu förekommer en driftstörning hos Swedbank och Sparbankerna som kan påverka Swish-betalningar till och från dessa banker. Påverkas gör bland annat Swish, betalkort utgivna av Swedbank/Sparbanken och kortinlösen via dessa banker.

2019-12-16: Just nu skickar ett antal banker ut uppdateringar till marknadens kortterminaler gällande PSD2. I samband med detta kan följande felmeddelande visas i kortterminalen: “Medges ej – Tekniskt fel”. Felet åtgärdas genom omstart av kortterminalen.

2019-10-31: Westpay har för närvarande en driftstörning, deras tekniker jobbar på att lösa problemet. Vi beklagar de eventuella problem som detta kan medföra för er och återkommer med mer information så snart vi kan. UPPDATERING: Felet har identifierats hos Nets som har en driftstörning och deras tekniker jobbar så fort de kan att lösa problemet.