fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Cash IT och Jeeves ERP

Våra kassasystem är klara att kopplas ihop med Jeeves - affärssystemet som är nästa generations ERP-lösning i molnet, för medelstora företag.

Boka en personlig demo

Kärnan i affärssystemet Jeeves består av sju olika applikationsområden: Produkthantering, tillverkning, logistik, ekonomi, kundhantering, service & eftermarknad samt projekt. Detta stärks upp med en kraftfull funktionalitet för flerbolag och koncerner. Därtill kan ERP-lösningen enkelt utökas med smart tilläggsfunktionalitet och olika integrationer. Varje applikationsområde innehåller rik och djupgående funktionalitet.

Med våra kassasystem integrerade till Jeeves speglas affärssystemets data i kassan åt båda hållen, du slipper därför manuellt arbete i två system vilket sparar både tid och arbetskraft. Integrationen med Jeeves synkar bland annat ordrar, priser, kundinformation och lagersaldon mellan systemen.

Stöd för Vilma-standard inom bygg- och järnhandel

Cash IT kassasystem och betalterminaler används bland annat av butiker och butikskedjor inom bygghandel och järnhandel runt om i Sverige, bland andra Swedol NorgeWoody Bygghandel Ekesiöö i Bromma & Gnesta och nordens ledande leverantör av uterum och växthus Willab Garden. En av anledningarna till det är att vi har stöd för branschlösningen Vilma, som är ett ramverk för den logik som artikelinformation byggs upp med hjälp av inom bygghandeln via affärssystemet Jeeves ERP.

Så fungerar synken mellan Cash IT och Jeeves

Hjärtat i den kraftfulla synkroniseringen mellan kassasystemet och affärssystemet Jeeves heter Cash IT Core. Cash IT Core kopplas till Jeeves och synkar informationen i realtid och delar ut den till de anslutna butikskassorna. Det ger dig ett säkert och effektivt system där artiklar, lagersaldon, kunder, order, tillgodokvitton och annat som läggs in i Jeeves visas i dina kassor helt utan fördröjning.

Cash IT Core är designad för att även klara mobila uppkopplingar där kassan bara har en temporär förbindelse med internet, exempelvis på båtar, i skärgården eller bussar på landsbygden. Om kassasystemet tappar kontakten med Cash IT Core fungerar kassan offline och när internet finns tillgängligt igen upprättas kontakten automatiskt och all försäljningsdata synkroniseras igen.

Möjligheten att koppla in en Jeeves-integrerad e-handel gör att din försäljning uppnår omnikanal. En kund kan då beställa en vara via e-handel för att sedan gå till någon av butikerna för att hämta och betala den. Det här möjliggör bra tillfällen för dig som handlare att skapa merförsäljning.

Ta kloka beslut med hjälp av Cash IT Backoffice

Cash IT Back Office ger dig total överblick över försäljningen i dina butiker – timme för timme, produkt för produkt. Som ansvarig kan du sitta på ditt kontor, eller vara på inköpsresa, och ständigt få aktuell statistik från alla butiker. Vilken butik som går bäst, vilken produkt som säljer bäst, när de säljer mest, vilken kassör som säljer bäst eller vilken kassör som har flest returer. Detta är information som ger företagsledningen underlag och stöd för att ta smarta beslut, gällande såväl bemanning som sortiment och öppettider. Back Office blir därmed en naturlig del av företagets Business Intelligence.

Cash IT Back Office ger dig inte bara information om försäljningen, den ger dig även möjlighet att hantera alla dina kassaplatser utan att behöva vara i närheten av dem. Du kan till exempel lägga till nya kassörer, ändra kassörernas behörighet, skapa och ändra befintliga urval och kampanjer

☑ Hantering av kassörer och roller
☑ Hantering av kampanjer
☑ Visning av presentkort, fakturor, offerter, order och kvitton
☑ Försäljningsstatistik per timma, veckodag, vecka, månad, år, toppartiklar, toppkassörer och toppbutiker

Cash IT Label etikettprogram kopplat till Jeeves

Med Cash IT Label etikettprogram synkroniserat till Jeeves via Cash IT Core skriver du smidigt ut egna hyllkantsetiketter och produktetiketter med EAN-streckkod eller QR-kod. Exempel på etikettfält som kan hämtas via Jeeves är:

☑ Priser
☑ Artikelnummer
☑ Streckkoder (EAN, QR)
☑ Egna specifika urval

Känns vår kassalösning och integration med Jeeves intressant för er?

Boka in en kostnadsfri demo med våra rådgivare för att få reda på hur vi tillsammans kan utveckla er verksamhet och försäljning.

Boka demo Ring 010-45 78 100


Senaste nytt