fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Cash IT och Sage X3

Integrera Cash IT Kassasystem med Sage X3 affärssystem från Systemstöd.

Boka en personlig demo

Att driva företag behöver inte vara komplicerat. Sage X3 affärssystem löser komplexiteten att driva ditt företag med ett snabbare, enklare och flexiblare affärssystem. Sage X3 är nästa generations affärssystem för att ditt företag ska kunna växa snabbare. Sage X3 förser alla användare med säker mobil tillgång till alla data och funktioner i systemet från var som helst och på de mest populära plattformarna.

Flexibelt och skalbart för att stödja hela ditt företag

Sage X3 erbjuder kraftfulla funktioner som kan konfigureras för att möta ert unika sätt att bedriva verksamhet och göra affärer. Affärssystemets flexibla datamodell stöder komplexa organisations- och rapporteringsstrukturer. Detta förenklar och effektiviserar hantering av flera anläggningar, företag eller affärsenheter, regioner och länder från en gemensam installerad instans av Sage X3.

Personlig webb och mobil användarupplevelse

Med Sage X3 introduceras en bättre och mer personlig användarupplevelse med säker webb och mobil teknik i sin kärna. Oavsett om det är på kontoret eller på resande fot får alla Sage X3 användare tillgång till den information de behöver, i ett intuitivt gränssnitt, personligt för deras roll. Distribution av Sage X3 till alla användare via mobil och webb möjliggör tillgång till gemensamma företagsdata, från var som helst och på vilken enhet och plattform som helst. Sage X3 har ett HTML5 gränssnitt som ger ett intuitivt användargränssnitt i webbläsaren och möjliggör omfattande personalisering av användarna.

Klart för din bransch

Till skillnad från andra affärssystem och systemlösningar som är starkt beroende av add-on programvara och integrationer för att stödja branschspecifika processer, innehåller affärssystemet Sage X3 funktioner som är klara att använda i de flesta företag inom distribution, tillverkning och service. Sage X3 har en flexibel web service teknik vilket möjliggör enkel integration och åtkomst av kompletterande lösningar när det behövs.

Klart att hantera alla affärsprocesser

Sage X3 ger rik funktionalitet för att stödja alla viktiga affärsprocesser med minimal investering i IT och resurser.
☑ Ett affärssystem som integrerar inköp, lager, anläggningar, tillverkning, försäljning, kundservice, redovisning och finansiering.
☑ En lösning med möjlighet till automatisering av arbetsflöden för att påskynda affärsprocesser och förbättra uppföljning inom alla områden av verksamheten.
☑ Inbyggda analyser för djupare insikt i verksamheten med snabbare rapportering, kommunikation och beslutsfattande.

Redo att växa i en global verksamhet

Sage X3 eliminerar komplexiteten att hantera en internationell affärsverksamhet. Det förenklar hantering av internationell handel med leverantörer, entreprenörer, partners och kunder (flera språk, flera valutor) och kan hantera en global verksamhet från en gemensam installerad instans (multi legislation, multi ledger, multi site, multi currency, multi company).

Är vår kassalösning och integration med Sage X3 intressant för er?

Boka in en kostnadsfri demo med våra rådgivare för att få reda på hur vi tillsammans kan utveckla er verksamhet och försäljning.

Boka demo Ring 010-45 78 100


Senaste nytt