fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Cash IT och Viskan e-handel

Med en integration till Viskan fokuserar vi på kombinationen fysisk butik och e-handel.

Boka en personlig demo

Viskan är en av Skandinaviens främsta utvecklare och leverantörer av e-handelslösningar. Viskans e-handelssystem används av retail och varumärkesföretag. Viskan är fokuserade på kombinationen fysisk butik och e-handel. I systemen finns inte bara ett helt nyutvecklat CMS där allt är drag-and-drop för smidig hantering, utan även ett komplett OMS med orderhantering, plock och pack, språk- och valutahantering, kundtjänst, PIM och mycket mer.

Viskan växer snabbt och är för närvarande ca 55 personer som hjälper företag som MQ, Hemtex, 8848 Altitude, Morris Stockholm, Oscar Jacobson, Guldfynd, Venue Retail Group och många mer att förverkliga sina mål.

Är du i behov av ett e-handelssystem med extremt bra prestanda och har höga mål och är ute efter ett system med kort time-to-market i kombination med en mycket erfaren leverantör som både implementerar och driftar för att det skall vara enkelt att vara kund, så tveka inte att ta kontakt med Viskan på 033-206020 eller info@viskan.se.

Är en kassa- och betallösning från Cash IT med Viskan-integration intressant för er?

Boka in en kostnadsfri demo med våra rådgivare för att få reda på hur vi tillsammans kan utveckla er verksamhet och försäljning.

Boka demo Ring 010-45 78 100


Senaste nytt