fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Cash IT och Visma eEkonomi

Med Visma eEkonomi kopplat till Cash IT Retail synkroniseras produktinformation, prislistor, lager, kunddata, e-handel och mycket mer utan tidsfördröjning. Du får funktioner som hjälper dig fokusera på det du gör bäst - driva ditt företag.

Boka en personlig demo

Förutom att Cash IT är certifierade Visma-partners och auktoriserade återförsäljare av Vismas affärssystem och ekonomiprogram har vi även blivit utsedda till årets integrationspartner i Sverige. Vår personal genomgår regelbundet utbildningar och certifieringar hos Visma för att uppnå vår ambition att vara Sveriges ledande leverantör av kassasystem och betallösningar med integrationer till Visma. Vårt första kassasystem med koppling till Visma lanserades för över 20 år sedan och sedan dess har vi förfinat våra produkter tillsammans med hundratals kunder inom detaljhandeln i hela Skandinavien.

Detta är Cash IT + Visma eEkonomi

Visma eEkonomi är nästa generations bokföringsprogram. Bokföringsprogrammet lär sig din bokföring i takt med att du använder det. Du kan sköta din bokföring och fakturering var som helst: I datorn, surfplattan och mobilen.Kopplingen mellan Cash IT och Visma eEkonomi skapar nya möjligheter att digitalisera ditt företag för den moderna detaljhandeln. Integrationen gör det enkelt att koppla ihop kassan i fysisk butik och e-handel med uppdateringar i realtid, så kallad omnikanal eller Unified Commerce.

Med Visma eEkonomi och tillvalet Lager tillsammans med Cash IT får du bokföring och fakturering på autopilot – och smart lagerhantering som gör att justeringar i lagret sker direkt i bokföringen via kassasystemet vilket innebär att du frigör mer tid till ditt företag.

Visma eEkonomi tillsammans med Cash IT bildar en central punkt som delar och samlar data från alla dina säljkanaler inklusive webbshop.

Dina vinster med Cash IT koppla till Visma eEkonomi

☑ Molnbaserat ekonomisystem innebär att du inte behöver ha egna servrar vilket resulterar i lägre kostnader
☑ Lagersaldo i kassan och i eEkonomi med uppdateringar i realtid
☑ Framtidssäkrat. När företaget växt ur Visma eEkonomi kan du sömlöst uppgradera till Visma.net ERP
☑ Koppla på valfri e-handelslösning för modern Unified Commerce (WooCommerce, Magento, Shopify, Wikinggruppen etc.)
☑ Välj bland många andra integrationer till Visma eEkonomi (arbetsorder, bokningssystem, frakt/logistik etc.)
☑ Alla integrerade system delar på samma information i realtid med Visma eEkonomi som bas
☑ Artikelregister i kassan och i eEkonomi med uppdateringar i realtid
☑ Möjlighet att lägga order i kassan och plocka upp i eEkonomi och vice versa
☑ Click & Collect handla/reservera en vara online och hämta i butik
☑ Automatiserade funktioner som frigör mer tid till att bemöta dina kunder och sälja mer
☑ Kundregister i kassan och i eEkonomi med uppdateringar i realtid
☑ Bokföring av dagskassan sker automatiskt från kassasystemet till Visma eEkonomi
☑ eEkonomi bankkoppling läser automatiskt av aktivitet på ditt bankkonto och letar upp motsvarande händelse i programmet, då är dina siffror alltid uppdaterade
☑ Skräddarsy ditt eget moderna butikssystem med Visma eEkonomi, valfri e-handel och Cash IT kassasystem samt våra övriga produkter och tjänster

Cash IT är ett företag med över 20 år i branschen som levererar den senaste värdehöjande tekniken för att din butik eller retailkedja ska bli så effektiv, lönsam och konkurrenskraftig som möjligt. Vi ställer högt ställda krav på oss själva vad gäller tillgänglighet, kapacitet och driftsäkerhet. Det är därför flera av de mest framgångsrika detaljhandlarna i Skandinavien använder våra kassasystem och betallösningar med integrationer till bland annat Visma Administration, Visma Business, Visma.net och Visma eEkonomi.

Så fungerar kopplingen mellan Cash IT och Visma eEkonomi

CashIT_Visma_eEkonomi_Sync_FlowHjärtat i den realtidsuppdaterade kopplingen mellan kassasystemet och Visma eEkonomi heter Cash IT Core. Cash IT Core är en programvara som kopplas till Visma eEkonomi och synkar informationen i realtid och delar ut den till de anslutna butikskassorna. Det ger dig ett säkert och effektivt system där artiklar, lagersaldon, kunder, order, tillgodokvitton och annat som läggs in i Visma eEkonomi speglas i dina butikskassor helt utan fördröjning.

Cash IT Core är designad för att även klara mobila kassasystem där kassan bara har en temporär förbindelse med internet (4G eller wifi), exempelvis på båtar, i skärgården eller bussar på landsbygden. Om kassasystemet tappar kontakten med Cash IT Core fungerar kassasystemet offline och när internet finns tillgängligt igen upprättas kontakten automatiskt och all försäljningsdata synkroniseras ihop igen.

Få total kontroll över vad som säljs, när och av vem med Cash IT BackOffice

Cash IT Back Office ger dig total överblick över försäljningen i dina butiker – timme för timme, produkt för produkt. Som ansvarig kan du sitta på ditt kontor, eller vara på inköpsresa, och ständigt få aktuell statistik från alla butiker. Vilken butik som går bäst, vilken produkt som säljer bäst, när de säljer mest, vilken kassör som säljer bäst eller vilken kassör som har flest returer. Detta är information som ger företagsledningen underlag och stöd för att ta smarta beslut, gällande såväl bemanning som sortiment och öppettider. Back Office blir därmed en naturlig del av företagets Business Intelligence.

Cash IT Back Office ger dig inte bara information om försäljningen, den ger dig även möjlighet att hantera alla dina kassaplatser utan att behöva vara i närheten av dem. Du kan till exempel lägga till nya kassörer, ändra kassörernas behörighet, skapa och ändra befintliga urval och kampanjer

☑ Hantering av kassörer och roller
☑ Hantering av kampanjer
☑ Visning av presentkort, fakturor, offerter, order och kvitton
☑ Försäljningsstatistik per timma, veckodag, vecka, månad, år, toppartiklar, toppkassörer och toppbutiker

Cash IT Inventory + Visma eEkonomi = Effektiv inventering

Insamlad data från en eller flera av våra handterminaler behandlas i Cash IT Inventory som slår ihop och summerar antalet inventerade varor. Därefter ser programmet till att lagra informationen i Visma eEkonomi i form av ett ifyllt inventeringsunderlag. Datum för inventeringen går att justera i efterhand. Det enda som återstår att göra är att skriva ut och godkänna inventeringsjournalen.

Med hjälp av våra robusta och stöttåliga handterminaler med laserstreckkodsläsare får du ett smidigt verktyg för att snabbt och enkelt lagra information om dina produkter för inventeringen. Denna information behandlas sedan vidare av olika program för att slutligen lagras i Visma eEkonomi.

Cash IT Label etikettprogram

Cash IT Kassasystem och Visma Administration med Cash IT Label etikettprogramMed Cash IT Label etikettprogram synkroniserat till Visma eEkonomi skriver du smidigt ut egna hyllkantsetiketter och produktetiketter med EAN-streckkod eller QR-kod. Exempel på etikettfält som kan hämtas via Visma eEkonomi är:

☑ Priser
☑ Artikelnummer
☑ Streckkoder (EAN, QR)
☑ Egna specifika urval

Cash IT är auktoriserad Visma-återförsäljare

Visma är Sveriges mest köpta ekonomi- och bokföringsprogram. Varje dag förenklar de verksamheten för tiotusentals små- och medelstora företag. Affärssystemet finns i många olika varianter vilket gör att de passar i de flesta verksamheter.

Kontakta oss för en kostnadsfri demo av Cash IT + eEkonomi

Boka in en kostnadsfri demo med våra rådgivare för att få reda på hur vi tillsammans kan utveckla och digitalisera er verksamhet.

Boka demo Ring 010-45 78 100


Senaste nytt