fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Mobila Kassasystem

Omforma din butik eller café med Cash IT Mobila Kassasystem. Med en mobil kassa kan du engagera dina kunder med en ökad köpupplevelse och minska dina kassaköer genom försäljning på språng.

Boka en personlig demo

Med ett mobilt kassasystem kan du sälja smartare - var du vill, när du vill

Våra mobila POS-lösningar som bygger på surfplattor passar perfekt även i de mest krävande och transaktionsintensivaste butiksmiljöerna. Oavsett om du har en butik, butikskedja, ett café eller ställer ut på din lokala marknad kan du ta emot kortbetalningar och mobila betalningar med vårt mobila kassasystem. Det är enkelt att använda och sparar både tid och pengar så att du kan lägga dina resurser på din butik. Att ändra text och färg på kassaknapparna så den passar just dig är hur enkelt som helst, i alla skärmstorlekar. Vårt mobila kassasystem finns i storlekarna 8 tum och 10 tum. Surfplattorna är tunna och har låg vikt men är konstruerade för användning i krävande miljöer. Ett stort utbud av kringutrustning ger flexibilitet.

Läs mer om kassasystemets funktioner
Med ett mobilt kassasystem kan du sälja smartare - var du vill, när du vill
Mängder av tillägg och integrationer

Mängder av tillägg och integrationer

Oavsett hur ditt mobila kassasystem kommer att se ut är det alltid lika enkelt att uppgradera med nya funktioner när nya behov uppstår. Bland våra populära tillval hittar du möjligheten att koppla ihop dina kassor och butiker, inventering och synkronisering med ledande affärssystem för att få total överblick över din försäljning.

Läs mer om kassasystemets integrationer

Ta betalt där dina kunder befinner sig med mobila kortterminaler

Med våra mobila kortterminaler tar du emot betalkort och mobila betalningar där dina kunder befinner sig. Det kraftfulla batteriet räcker hela dagen så du behöver inte vara orolig för kostsamma avbrott.

Gå till kortterminaler och betallösningar
Ta betalt där dina kunder befinner sig med mobila kortterminaler
Bygg din mobila kassamiljö med proffsiga tillbehör

Bygg din mobila kassamiljö med proffsiga tillbehör

Hårdvaran till vårt mobila kassasystem kommer från finska Aava Mobile. Det vattentäta och dammsäkra höljet (IP65) klarar kraven från tuffa miljöer och kan till exempel rengöras med handsprit. Ett fulladdat batteri tillåter arbete upp till 10 timmar även med WiFi, videospelning och uppkoppling aktiverad. Plattorna finns i storlekarna 6″, 8″ och 10″. Vi har ett brett utbud av tillbehör till vårt mobila kassasystem.

När du hyr eller köper ditt kassasystem av Cash IT ingår alltid utbytesservice och support så att du kan känna dig extra trygg.

Gå till mobila tillbehör

Att jobba i en butik är mer än att stå bakom en kassadisk. Från den minut som en kund går in i din butik till det ögonblick de lämnar vill du kunna hjälpa dem med alla resurser du har till hands, var än de befinner sig.

Ta din mobila kassaenhet med dig när du interagerar med dina kunder i din butik och erbjud omedelbar information på skärmen om objektet de är intresserade av. Med en mobil försäljningsplats är du alltid beredd att sälja, bearbeta betalningar och kontrollera din inventering.

I nära samarbete med AAVA Mobile erbjuder vi ett mobilt kassasystem som är tillverkat för Retail. Glöm problem som utslitna kontakter och spruckna skärmar. Dessa tablets håller för trycket med bland annat IP65-klassning och gorilla-glas.

Ett mobilt kassasystem ger dig den flexibilitet dina kunder förväntar sig.


Senaste nytt