fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Självutcheckning

Ge dina kunder möjlighet att ta kontroll över sina köp. Minska köerna och anpassa butikens bemanning med självutcheckning.

Boka en personlig demo

Självutcheckning designad för att öka flödet i din butik

Trenden med obemannade kassor i butiker växer kraftigt. Det är ett sätt för dina kunder att kunna ta sig ut snabbt och effektivt utan att köa för länge. Shoppare förväntar sig att deras upplevelser i butiken ska vara lika bekväma som de är online. Kunderna känner sig allt mer bekväma med teknik, särskilt yngre målgrupper som föredrar intuitiva och automatiserade alternativ till bemannade kassor. Koncept med självbetjäning kommer sannolikt att växa efter Covid-19. Men det finns också operativa skäl till att välja självutcheckning till din butik, som till exempel sparade arbetskostnader eftersom en person kan betjäna ett flertal kassor.

Självutcheckning designad för att öka flödet i din butik
Kombinera olika funktioner för bästa flöde, till exempel med en integrerad butiksvåg

Kombinera olika funktioner för bästa flöde, till exempel med en integrerad butiksvåg

Oavsett hur din självutcheckningskassa kommer att se ut är det alltid lika enkelt att uppgradera med nya funktioner när nya behov uppstår. Bland våra populära tillval hittar du möjligheten att koppla in en certifierad och kassakopplad butiksvåg för varuvalidering via viktkontroll.

Gå till sidan om kringutrustning

Snabba betalningar med kort, Swish, Klarna, presentkort och andra mobila betalsätt

Genom vårt täta partnerskap med marknadens ledande betaltjänster kan du ge dina kunder möjlighet att själv välja hur de vill betala. Med vår självutcheckning kan du ta emot i stort sett alla betalsätt. Om dina kunder vill betala med Swish eller betala senare med Klarna In-Store så scannar kunden QR-koden som visas på kassaskärmen med sin egna mobil. Köpet verifieras med mobilt bank-ID och betalas med mobilen. Kvitto levereras digitalt via e-post. För att tillgodose detaljhandlarnas och deras kunders behov lägger vi ständigt till nya betalsätt i vår plattform.

Gå till sidan om betallösningar
Snabba betalningar med kort, Swish, Klarna, presentkort och andra mobila betalsätt
Självutcheckning integrerat med ditt affärssystem - i realtid

Självutcheckning integrerat med ditt affärssystem - i realtid

Precis som våra övriga kassalösningar realtidsintegreras självutcheckningskassorna med bakomliggande affärssystem, vilket innebär att all försäljningsdata inklusive lager och uppdateringar av priser etc. sker helt utan tidsfördröjning. Några av våra affärssystem som vi har färdiga realtidsintegrationer med är Visma Administration, Visma eEkonomi, Visma Business, Visma.net, Fortnox och Jeeves. Om du vill bygga in ditt egna system med Cash IT så har vi ett öppet API att integrera med.

Gå till sidan om integrationer

Skräddarsytt just för dig

Cash IT Retail Självutcheckning är en helt anpassningsbar utcheckningslösning för butiker och retailkedjor. Istället för att erbjuda en lösning som passar alla, skräddarsyr vi vårt system just för din butik. Vi förbättrar din butiks drift, vilket resulterar i högre effektivitet och en förbättrad upplevelse för dina kunder.

Best-of-breed för högsta driftsäkerhet

Genom att arbeta med marknadsledande tillverkare som Toshiba Global Commerce, EloTouch, Westpay, Zebra Retail med flera kan vi tillhandahålla kassalösningar av högsta klass för en trygg och stabil drift. Eftersom vi jobbar modulärt är det enkelt att skala upp kassasystemets funktioner i takt med att din verksamhet växer.

Förbättrar kundens upplevelse

Eftersom detaljhandlare möter konkurrens från e-handelns beställning och leverans online måste fysiska detaljhandlare fokusera på att förbättra butikens kundservice. Våra lättanvända, intuitiva lösningar för självutcheckning påskyndar kassaprocessen och minskar köerna. Det är en upplevelse som gynnar dina kunder och dig som butiksägare.

CashIT_SelfCheckout_Godisbanken_Henrik_CEO

“Cash IT tog fram en bra lösning för oss då vi ville bygga en egen form av självutcheckning för våra kunder och på sikt även erbjuda en mobil lösning till vårt koncept.

De digitala hyllkantsetiketterna bidrar till en effektivitet i vår digitalisering och kunden kan känna sig trygg med att priserna stämmer på hyllkanten och i kassan.”

Henrik, VD, Godisbanken

www.godisbanken.se

Senaste nytt