fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Mobila kortterminaler

Mobilt eller på disken i butik - en mobil kortterminal utvecklar handelsupplevelsen på många sätt. Nu kan du som handlare möta kunderna var dom än är. Ta betalt både i vanlig butik, pop-up butik eller på mässor. Naturligtvis med Chip & PIN samt kontaktlösa betalningar.

Mobila betalningar och batteri som räcker hela dagen

Ta betalt varsomhelst med vår mobila kortterminal Miura 010. Ta emot betalkort och snabba kontaktlösa betalningar där dina kunder befinner sig. Med ett kraftfullt batteri som räcker hela dagen slipper du oroa dig för kostsamma avbrott där du befinner dig. Miura 010 kopplas till vårt mobila kassasystem via Bluetooth. Inga sladdar. Inget trassel.

Med ett stort utbud av proffsiga tillbehör kan du få Miura M010 så som du vill ha den. Miura 010 har stöd för chip, magnetremsa och mobila betalningar som till exempel Samsung Pay och Apple Pay. Kortterminalen uppfyller marknadens stränga krav på säkerhet så du kan lita på att du är trygg varje gång du tar betalt.

Gå till mobila kassasystem Gå till mobila tillbehör
Mobila betalningar och batteri som räcker hela dagen

En ökad kundupplevelse med mobil kortterminal

En mobil kortläsare förhöjer konsumentens upplevelse av köpögonblicket. Den mobila betalkortsterminalen överbryggar hinder genom att anslutas till nya smarta tablet-kassor. Den hjälper till att korta köerna när det är högtryck så att du aldrig mer missar en försäljning. Och vanliga hinder gäller inte längre – ta med den ut ur butiken till tillfälliga platser, utomhusevent och andra evenemang.