fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Butiksvågar

Alla butiksvågar vi säljer är producerade och utvecklade i Sverige av märket Stathmos. Alla Stathmos butiksvågar är typgodkända och verifierbara vilket är ett lagkrav för vågar där försäljning sker över vågen.

Vågen för den mindre butiken

Vågplattform Stathmos 7026 speciellt utformad för butiken som har lite plats och där design har betydelse. Med mått 230x180x36mm (LxBxH) passar denna plattform bra till butiker med varor som har mindre föpackningar. Detta utan att tappa kapacitet och nogrannhet. Vågen är robust och har en rostfri belastningsplatta som är enkel att rengöra.

Stathmos plattform 7026 har också justerbara fötter och libell för att säkerställa funktion och kunna justera vågen rätt. Med vågen finns en tydlig display som är bakgrundsbelyst och har 20mm höga siffror. Denna ansluts till respektive kassasystem för snabb överföring av vikt och prisberäkning.

Vågen är typgodkänd och kan levereras EG verifierad.

Vågen för den mindre butiken
Lågbyggd våg som lätt placeras i kassadisk

Lågbyggd våg som lätt placeras i kassadisk

Vågplattform Stathmos 7022 har något större belastningsplatta och kapacitet för att klara produkter med större volym. Med mått 343 x 273 x 36 mm (LxBxH) passar denna plattform bra till butiker där kunden köper varor som till exempel frukt och grönsaker. Vågen är robust och har en rostfri belastningsplatta som är enkel att rengöra.

Stathmos plattform 7022 har också justerbara fötter och libell för att säkerställa funktion och kunna justera vågen rätt. Med vågen finns en tydlig display som är bakgrundsbelyst och har 20mm höga siffror. Denna ansluts till respektive kassasystem för snabb överföring av vikt och prisberäkning.

Vågen är typgodkänd och kan levereras EG verifierad.

Sveriges mest sålda kassavåg

Vågplattform Stathmos 7028 – vågen med rullkassett, storsäljaren som levererats i 1000-tal. Stathmos 7028-vågen var banbrytande med sin konstruktion för att förbättra ergonomin i kassadisken. Med mått 350 x 250 x (16) 35 mm (LxBxH) passar denna plattform in i kassadisken framför kassören. Passar bäst till butiker med högt flöde av varor som ska vägas. Vågens rullkassett läggs ovanpå vågen, efter montage i disken.

Med vågen finns en tydlig display som är bakgrundsbelyst och har 20 mm höga siffror. Denna ansluts till respektive kassasystem för snabb överföring av vikt och prisberäkning.

Vågen är typgodkänd och kan levereras EG verifierad.

Sveriges mest sålda kassavåg

Butiksvågarna kopplas till våra kassasystem som ger ett effektivt flöde och genererar användbar statistik.