fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Digitala prisetiketter

HANTERING AV PRISJUSTERINGAR OCH 100% PRISKONTROLL

Digitala pris- och hyllkantsetiketter 

Elektroniska hyllkantsetiketter från Cash IT integrerade med våra kassasystem och betallösningar ger dig full kontroll på prisinformation till dina kunder. Med digitala prisetiketter optimeras driften av din butik. Prismärkning är ofta en av de mest tidskrävande uppgifterna. Med våra integrationer mellan affärssystem, kassa och de digitala hyllkantsetiketterna automatiseras denna resurskrävande hantering.

Interaktiva digitala prisetiketter gör det enklare att hantera din butik. Våra utmärkta elektroniska hyllkantsetiketter förbättrar kundernas shoppingupplevelse och förbättrar prissättning och marknadsföringshantering, som hjälper våra kunder att lösa utmaningarna i informationsteknologin. Tillförlitliga och anpassningsbara för att passa i utsatta detaljhandelsmiljöer. Med ett stort utbud av klipps och stativ passar de i alla hyllor och butiksytor.

Dataöverföring till digitala prisetiketter sker via koppling mellan ditt affärssystem, t.ex. Visma.net, och etiketterna i din butik som i sin tur synkas med Cash IT Retail kassasystem. På så sätt har du alltid affärssystemets artiklar och priser speglade i kassan och på etiketterna. I vår användarvänliga och webbaserade portal för digitala pris- och hyllkantsetiketter hanterar, analyserar, övervakar och designar du dina etiketter i realtid.


Cash IT Retail kassasystem digitala pris- och hyllkantsetiketter

Upptäck vårt sortiment av digitala prisetiketterCash IT 1,5 tum digital etikett

Maximal information på minimal yta. Lämplig för tillbehör, läkemedel, parfym, hygien och skönhet, etc.

Ladda hem produktblad.

Cash IT 2,1 tum digital etikett

E-bläckvisning i dess bästsäljande format. Etikett med kompakt och funktionell design. Perfekt i alla typer av avdelningar.

Ladda hem produktblad.

Cash IT 2,1 tum digital etikett för frysdiskar

Frysetikett -20 till 0 grader Celcius. E-bläckvisning i dess bästsäljande format. Etikett med kompakt och funktionell design. Perfekt i alla typer av avdelningar.

Ladda hem produktblad.

Cash IT 2,6 tum digital etikett

Mycket yta för säljande layout och synlighet. Perfekt för texter och grafik-visualisering med HD-skärm.

Ladda hem produktblad.

Cash IT 2,6 tum digital etikett för frysdiskar

Frysetikett -20 till 0 grader Celcius. Mycket yta för säljande layout och synlighet. Perfekt för texter och grafik-visualisering med HD-skärm.

Ladda hem produktblad.

Cash IT 2,9 tum digital etikett

Produktinformation på skärmen som är mycket anpassningsbar. Tillverkad med komponenter av hög kvalitet. Lång batterilivslängd upp till 5 år.

Ladda hem produktblad.

Cash IT 4,2 tum digital etikett

Stor definition på grund av storlek och synlighet. Det gör det möjligt att visa pris, QR-kod, streckkod och meddelanden på bara en skärm.

Ladda hem produktblad.

Cash IT 5,8 tum digital etikett

Stor definition på grund av storlek och synlighet. Visa enkelt pris, QR-kod, streckkod och meddelanden på bara en skärm.

Ladda hem produktblad.

Cash IT 7,5 tum digital etikett

Dra blickarna till dig med ännu effektivare kampanjer tack vare den stora skärmen som gör det möjligt för bilder att få en visuell effekt.

Ladda hem produktblad.

Cash IT 10,2 tum digital etikett

Med den största digitala etiketten i familjen får du maximal exponeringsyta som dina kunder inte missar tack vare den stora skärmen som gör det möjligt för bilder att få en visuell effekt.

Ladda hem produktblad.
Sortiment av tillbehör


Vill du veta mer om våra kassasystem och digitala pris- och hyllkantsetiketter?

Kontakta oss idag så återkommer vi inom kort. Vi hjälper dig hitta den bästa lösningen för verksamhetens behov.

Boka demo Ring 010-45 78 100


Senaste nytt