fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Etikettskrivare

Till våra kassasystem går det enkelt att koppla in etikettskrivare.

Kompakt storlek och lätt att använda

Zebra TLP2824 PLUS är en robust och lättanvänd etikettskrivare för etiketter upp till en bredd på 60 mm. För er som behöver en liten och lättplacerad etikettskivare för mindre utskriftsvolymer i kontors-, laboratorie- och lättare industri-miljö är Zebra TLP2824 PLUS ett bra val. TLP2824 PLUS finns i olika medeller beroende på vilket interface den är utrustad med. Den kan fås med  parallell eller, serie- och USB-anslutning alternativt USB och ethernet för anlutning till ert nätverk. Denna etikettskrivare är av typ DirektTermo / termoTransfer.

 

Kompakt storlek och lätt att använda
Snabba utskrifter och nätverksstöd

Snabba utskrifter och nätverksstöd

Zebra GK420T är en fantastisk etikettskrivare perfekt för alla företag. Tack vare sin lätta färgbandsteknik producerar Zebra GK420T snygga, lättanvändbara och hållbara etiketter i snabb takt. Med två utskriftslägen väljer du mellan “termisk överföring” eller “direkt termisk överföring” där den förstnämnda är designad för hållbarhet och utseende medan alternativ två skriver ut kvitton och etiketter för användning inomhus. GK420T är lätt att koppla ihop med önskad enhet för enkel överföring från digital media till färdig utskriven produkt och levererar den standard du hunnit vänja dig vid från dess föregångare. Ge ditt företag enkelt utskrivna och snygga kvitton samt etiketter för en proffsig look.

Zebra tillverkar de populäraste och mest omtyckta etikettskrivarna på marknaden. Vare sig det handlar om produktetiketter eller transportetiketter. Tack vare sin diskreta och robusta design, dess många anslutningsmöjligheter och enkla installation passar de i nästan alla tänkbara verksamheter inom handel, kontor, logistik, catering, lager, i apotek, laboratorier och mycket annat.