fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Kvittoskrivare

Oavsett vilka prioriteringar och utskriftskrav du har, har Epson en effektiv kassaskrivare som passar dina behov.

Världens mest sålda kvittoskrivare

Epson TM-T88V är ett verkligt genombrott i utvecklingen av kvittoskrivare till kassasystem, och resultaten är bättre för din budget och miljön. Detta framgår tydligast med pappersreduktionsfunktionen, som bidrar till att minska avfallet och kostnaderna. Vitsorden ur miljösynpunkt styrks ytterligare genom att detta är den första termiska kvittoskrivaren som är Energy Star-kvalificerad. Den effektiva utskriftshastigheten är hela 300 mm per sekund, samtidigt som mångfaldig gråskaleutskrift möjliggör bättre representation av logotyper och grafiska bilder.

Gå till våra stationära kassasystem
Världens mest sålda kvittoskrivare
Kompakt och mångsidig trådlös kvittoskrivare

Kompakt och mångsidig trådlös kvittoskrivare

Epson TM-M30 är den kompakta kvittoskrivaren som är perfekt för surfplattebaserade butiksmiljöer, som till exempel serviceföretag och nischade detaljhandelsbutiker. Skrivaren finns i såväl svart som vitt, och det kompakta formatet gör den perfekt för kunder med begränsat utrymme på disken.

Den eleganta designen och de smarta funktionerna gör skrivaren till den perfekta lösningen för kunder som vill börja använda Cash IT Mobila Kassasystem. Kvittoskrivaren ansluts till kassasystemet via Bluetooth, Wifi. Den kan även kopplas till våra stationära kassasystem via USB.

Gå till våra stationära kassasystem Gå till våra mobila kassasystem

Bärbar kvittoskrivare

Epson TM-P20 är en kompakt och lätt lösning för alla som är i behov av pålitliga kvitto- och biljettutskrifter i farten. TM-P20 är Epsons minsta och lättaste mobila kvittoskrivare, perfekt för försäljningspersonal, hotell- och restauranganställda, personal i behov av biljettutskrifter ombord och andra som är i behov av kvittoutskrifter i farten. Enkel, intuitiv drift och LED-ljusangivelser gör det enkelt att använda skrivaren. Dropin-pappersmatning medför enkla pappersbyten till och med i farten.

Gå till våra mobila kassasystem
Bärbar kvittoskrivare

Du kanske vill ha en snabb och tyst skrivare eller en som får plats under kassadisken eller kanske en bärbar som passar till våra mobila kassasystem.