fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Signals besöksdetektor

FÖRSTÅ DITT FÖRETAG BÄTTRE – OCH SÄLJ MER.

Cash IT introducerar SIGNALS

Signals är en intelligent GDPR-godkänd besöksdetektor och ett banbrytande spårningssystem som hjälper dig förstå hur dina kunder navigerar och interagerar i din butik över olika åldersgrupper och könsfördelningar.

Genom att erhålla en djupare insikt i dina kunders beteende hjälper Signals dig att hitta nya trender, utforma nya tjänster och erbjuda en bättre kundupplevelse i din butik. Räkning och mätning av besökare, köhantering, resultatmätning av kampanjer, varumärkesexponering i butiker och events är bara några exempel på hur Signals kan användas för att öka försäljningen. Signals är ett skalbart analysverktyg för tusentals kvadratmeter med en närmast perfekt träffsäkerhet.

Din vision. Inga problem, bara lösningar.

Du är experten på vad du gör och vad dina kunder vill ha. Signals ger dig support i din strävan att erhålla en djupare förståelse av din verksamhet. Det ger dig en vass konkurrensfördel med underlag och fakta inför dina beslutsprocesser.

Vår Expertis. Du är föraren, vi är motorn.

När du applicerar datorseende och maskininlärning för dina viktigaste områden i din verksamhet ökar effektiviteten och kvaliteten såväl som den hjälper dig att förstå din verksamhet och dina kunder ännu bättre. I ett längre perspektiv av insamlande av dina kunders beteendemönster tjänar det en bas för dig att skapa nya idéer och tjänster för existerande eller nyupptäckta kundsegment.

3 nyckelfunktioner:

1. Individuella besökare spåras och den krypterade spårningsdatan skickas till en molntjänst för analys. De enskilda spåren kombineras sedan med de demografiska profilerna i molntjänsten och bildar en grafisk helhetsbild av din miljö.

2. Besökarnas gångbanor illustreras tydligt i färgade spårlinjer, så kallade flöden.

3. Installation av flera djupkameror möjliggör övervakning av en komplett butik eller byggnad. Detta ger en djup profilering av besökare och värmekartor genom kundresan.

Kontakta Cash IT för en personlig genomgång av Signals

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Ladda hem produktbladSenaste nytt