Boka demo
Kontakta oss

Streckkodsläsare

Med en streckkodsläsare kopplat till kassasystemet får du ett effektivare kundflöde i din butik.

HoneyWell Voyager 1400g streckkodsläsare

Honeywell Voyager 1400g är en Linear/Area-Imaging Scanner. Fördelen med detta är att Voyager 1400g kan läsa traditionella etiketter med streckkoder samt koder som finns på alternativa medier som mobiltelefonskärmar och surfplattor utan att försämra läsprestandan.

HoneyWell Voyager 1400g streckkodsläsare
Ergonomisk design gör Zebra DS22 användarvänlig

Ergonomisk design gör Zebra DS22 användarvänlig

Zebra DS22 är en trådansluten streckkodsläsare från Zebra Technologies, den har hög prestanda till ett förmånligt pris. DS22 läser såväl traditionella streckkoder som tvådimensionella koder med bra skärpedjup. Den har en ergonomisk design vilket gör den bekväm att arbeta med, samt förprogrammerade inställningar som gör det snabbt att komma igång med och läsa.

Vertikal högpresterande skanner för kassadiskar

Zebra DS7708 uppfyller en av målsättningarna med den tekniska utvecklingen inom retail scanners som är att möjliggöra för kunden att så snabbt som möjligt ta sig igenom kassan. Zebra DS7708 ger hög prestanda i ett litet format. Jämfört med sin storlek, är dess skanningsområde enorm, plus dess läshastighet är optimerad för maximal genomströmning. Utrustad med den senaste bildtekniken, läser alla vanliga streckkoder och 2D-koder med hög tillförlitlighet. DS7708 kan läsa streckkoden eller 2D-koden när den presenteras eller sveps förbi. Den har även en andra port för att ansluta en handhållen streckkodsläsare. Detta för att klara att läsa streckkoder på stora och otympliga produkter som inte kan placeras på kassadisken.

Vertikal högpresterande skanner för kassadiskar

Vi jobbar med både trådade och trådlösa modeller.