fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Björlandavarvet i norra Europas största båthamn

Ska du lämna in din båt för service eller reparation är Björlandavarvet i Göteborg stället för dig!

Christer Sjöström är en av delägarna som driver företaget i norra Europas största båthamn. Verkstaden och butiken är specialiserad för båtmärken som Volvo Penta, Mercury och Yanmar. Förutom den fysiska butiken som säljer reservdelar till båtar och båtmotorer har Björlandavarvet även en webbshop med produkter från Volvo Penta.

– Just nu ligger isen 30 centimeter tjock i båthamnarna men om en månad hoppas vi att de första båtarna kan sjösättas, vintern har varit kall i år berättar Christer.

Björlandavarvet letade under 2016 efter ett kassasystem som kunde hjälpa till att minimera företagets tidskrävande administrativa arbete.

– Vi hade pappersarbete som tog alldeles för mycket tid, så vi letade efter ett kassasystem som kunde minska detta och öka vår effektivitet. Vi valde därför Cash IT Kassasystem som visade sig ha en utmärkt integration mot Visma affärssytem. I dag jobbar vi effektivare med order, lager, offerter, inleveranser och bokföring. Det är stor skillnad.

Optimerade verktyg för inventering i kassasystemet.

– Vi inventerar våra produkter i augusti varje år. Det går väldigt smidigt eftersom vi scannar våra produkter med en handdator som är kopplad mot kassasystemet och Visma affärssytem.

Björlandavarvet använder kassasystemet Cash IT Retail Large med integration till Visma administration 2000, inventeringsmodul med handdator och Cash IT Payment System integrerad kortterminal.

– Vi kan absolut rekommendera Cash IT Kassasystem. De gånger vi behövt hjälp har deras support fungerat hur bra som helst. Vi har några små önskemål i kassasystemets funktioner som kan göra vårt arbetssätt ännu effektivare, i övrigt är vi mycket nöjda.


Du kanske även vill läsa: