fbpx

BOLIST Färgelanda

Efter 15 år tillsammans i byggbranschen startade Martin och Germund sin BOLIST-butik i Färgelanda. De införskaffade först ett kassasystem från en helt annan kassaleverantör som lovade att systemet skulle fungera för just deras brancsh. Tyvärr blev det inte som man hoppats på.

– Det var på tok för mycket manuell hantering, lager stämde inte och flödet med order och fakturor försvann och ställde till massa problem. Därför bestämde man sig för att slänga ut systemet före sommaren 2015. Ett riktigt mardrömssystem och ett dyrt misstag, säger Martin om den erfarenheten.

Martin och Germund fick av sin leverantör av affärsystem istället några andra rekommendationer på kassasystem. Av de rekommendationerna vad det slutligen Cash IT:s kassasystem / kassaregister man gillade bäst, och idag finns i butiken 2 st Cash IT kassasystem och 2 st Cash IT betalterminaler.

– Vi har bara kört en kort tid säger Martin, men som det känns nu fungerar allt som det ska. Nu är det äntligen ordning och reda på lager, artiklar, prislistor, kundregister, och alla tidigare problem är borta. Nu rullar det på som jag vill.

Camilla som jobbar i kassan fortsätter:

– Det känns tryggt, enklare, allt sker i realtid och det fungerar så bra. Systemet är smart med allt som har med streckkoder att göra.

Martin och Germund säger:

– Det är skönt att allt fungerar och supporten är superbra!


Du kanske även vill läsa: