fbpx
Boka demo
Kontakta oss

En av världens största dragspelsfestivaler väljer att hyra kassasystem från Cash IT

Dragspelsstämman i Ransäter är en av världens största. Tusentals dragspelare och kända artister samlas under några dagar i den genuina hembygdsmiljön i värmländska Ransäter, fem mil norr om Karlstad. 2018 års upplaga är den 47:e sedan starten 1972. Hit kommer tusentals musikanter från hela Norden, Europa och Amerika. På två scener, tre logar och två dansbanor hålls det igång under fyra dygn!

På festivalområdet finns det serveringstält för mat och dryck, handelsbodar med försäljning och caféer. Vi på Cash IT är väldigt stolta över att vara festivalens leverantör av kassasystem. I det här fallet handlar det om korttidshyra som är det perfekta valet för dig som har behov av kassasystem / kassaregister under en kortare period. Festivaler, marknader, evenemang, pop-up-butiker, sommarcaféer eller som en extrakassa vid perioder av säljtoppar. När du har sålt färdigt och inte längre behöver kassautrustningen skickar du tillbaka den till oss.

– Vi blev rekommenderade Cash IT för 4-5 år sedan och sedan dess har allt fungerat klockrent. I år kom Cash IT hit till oss och installerade all kassautrustning, vi har redan ett kassasystem i drift och de andra två står redo att användas så fort festivalen drar igång om några dagar, berättar Värmlands dragspelsklubbars förbunds ordförande, Kenneth Andersson.

Utrustningen består av Cash IT Kassasystem Medium.

Är du också intresserad av att hyra kassasystem och betallösningar av Cash IT? Då är du välkommen att höra av dig till oss för rådgivning och demo. Vi erbjuder mobila kassasystemstationära kassasystem och betalningslösningar med fördelaktiga finansieringsalternativ.


Du kanske även vill läsa: