fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Entreprenadbutiken i Göteborg

Entreprenadbutiken i Göteborg är en profilbutik med fokus på Husqvarnas stora sortiment kompletterat med några av marknadens starkaste varumärken inom sina respektive områden. Butiken ger dig alla möjligheter från finansiering till bekvämt ägande.

Anita är ekonom i grund och botten och drev tidigare leksaksbutik i 16 år. Peter har jobbat med klippare och reparationer i cirka 20 år. Tillsammans tog Anita & Peter över företaget 2012 och kontaktade då Cash IT för att få information om våra kassasystem / kassaregister. Det som var viktigt för dem var lagerstruktur, lagersaldo, orderhantering samt att kassan kan anpassas med olika vyer beroende på deras behov.

Entreprenadbutiken i Göteborg är en profilbutik med fokus på Husqvarnas stora sortiment kompletterat med några av marknadens starkaste varumärken inom sina respektive områden.

”Vi är en av de större i Sverige på robotgräsklippare, berättar Peter.”
Detta kräver självklart ett system som gör det lätt att hantera många kunder och därför har man valt en uppsättning med 2 st Cash IT kassasystem en för butiken och den andra för serviceverkstaden samt scanners och handenheter avsedda för orderplock samt inventering. Allt kopplat mot affärssystemet Visma Administration för att få ett flöde genom hela kedjan.

När Michael från Cash IT ställer frågan:

– Vad är det som får er att känna er så nöjda med vårt kassasystem? Får han snabbt till svar:
– Er support är fantastisk, och nu har vi fått koll på allt på lagret och kan hantera kundorder på ett bra sätt. Anita passar på att beställa presentkort som även dom hanteras av kassasystemet för total kontroll och bästa kundvård och merförsäljning.


Du kanske även vill läsa: