fbpx
Boka demo
Kontakta oss


“Cash IT Retail är det smidigaste och mest användarvänligaste kassasystem vi jobbat med.”

Cash IT är helhetsleverantör av kassasystem och betallösningar till Folkpool i Karlstad

KUNDCASE: Folkpool är Sveriges största leverantör av pooler och spabad med en historia sedan 1968. Butikskedjan är rikstäckande på över 30 orter runt om i landet. Cash IT är leverantör av kassasystem och betallösningar till flera av butikerna runt om i Sverige.

 

Lina och Cecilia driver Folkpool i Karlstad. Med Cash IT Retail installerat i sin butik upplever de ett smidigare och snabbare kundflöde än tidigare.

I den här artikeln gör vi ett nedslag hos Lina och Cecilia som driver Folkpool i Karlstad. Det var 2016 som de tog över verksamheten från den tidigare ägaren som öppnade butiken redan 1986. I och med övertagandet flyttade butiken in i nya lokaler som idag gör att de har Värmlands största utställning med pool, spabad och ett stort utbud av tillbehör och reservdelar.

Vad var det som fick er att gå över till Cash IT?

– Det hela började med att vi inte var helt nöjda med det tidigare kassasystemet, det var lite för omständligt, tidskrävande och saknade önskad användarvänlighet. Vi hörde från andra Folkpool-butiker i Sverige att Cash IT Retail är ett bra och rekommenderat kassasystem att jobba med, vilket vi också tycker. Framförallt är kassasystemet och betallösningarna väldigt mycket snabbare, det är något vi uppskattar när vi tar betalt och ger service. Det ger nöjdare kunder och kortare köer. Det är enkelt att förstå och betydligt mer användarvänligt än vårt tidigare kassasystem. Att skapa egna knappar för funktioner i kassan är hur enkelt som helst.

Ni är en helt kontantfri butik, vad tycker era kunder om det?

–  I princip alla betalar med kort ändå. Skulle det vara någon som inte har möjlighet att betala med kort så går det enkelt att betala med Swish eller något annat av våra betalsätt i kassan. Det är också smidigare för oss – tiden då man krånglade med att räkna kontanter i dagsavlut är äntligen förbi. Men det är även en säkerhetsfråga såklart eftersom det minskar risken för stölder.

Hur upplever ni Cash IT:s leverans, utbildning och support av kassasystemet?

– När vi har behövt hjälp har de varit otroligt behjälpliga. Vår upplevelse är att supportpersonalen är väldigt duktiga och dessutom lätta att få tag på. Där har det aldrig varit några problem.

Kort om Cash IT:s lösning hos Folkpool i Karlstad
☑ Cash IT Retail Medium
☑ Integration med Fortnox affärssystem
☑ Cash IT Payment System
☑ Mobil orderstation


Du kanske även vill läsa: