fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Driftsäkerthet och Multi-User var avgörande faktorer när frisörsalongen Cut & Color valde kassasystem

Nathalie på frisörsalongen Cut & Color i Karlstad som använder Cash IT Kassasystem

Nathalie på frisörsalongen Cut & Color i Karlstad använder Cash IT Kassasystem.

År 2016 tog Nathalie det stora steget och öppnade Cut & Color – en frisörsalong i centrala Karlstad som i dag sysselsätter tre frisörer och en nagelterapeut/makeup artist. Frisörsalongen har även en butik där du hittar det mesta inom styling, färg, hårvård och accessoarer.

– Vi jobbar med färg, klippningar och uppsättningar och nu när det är sommar är det högsäsong för bröllop, studenter och skolavslutningar, så det är fullt upp säger Nathalie.

Och mycket annat är också på gång.

– Ja, vi har mycket på gång. Imorgon åker vi till Barcelona på branschvisning och till hösten hoppas vi vara färdiga med butikens renovering, det kommer bli toppen.

Tar betalt gör Cut & Color med ett kassasystem från Cash IT

– Innan jag öppnade Cut & Color jobbade jag på en frisörsalong där vi använde kassasystem från Cash IT. Jag visste hur det fungerade och det var väldigt driftsäkert vilket jag tycker är viktigt, så det var ett enkelt val att ringa till Cash IT inför öppningen, berättar Nathalie.

Förutom Nathalie har frisörerna som tidigare varit anställda gått över till att vara egna företagare som hyr frisörstolar i salongen. För att slippa ha fyra olika kassasystem använder de sig av funktionen Multi-User (fleranvändare). En perfekt lösning för att gemensamt använda sig av samma kassasystem men där köpen registreras på företagarnas olika konton.

– Kassasystemet har inte krånglat en enda gång på ett och ett halvt år. Vårt internet låg nere i tre dagar för ett tag sedan men som tur var fungerade ju kassasystemet offline så det påverkade inte vår verksamhet så mycket. Dessutom kan vi ta betalt med Swish via mobilen när kunderna önskar. Jag tycker kassasystemet är väldigt enkelt att använda – det är alltid lätt att ta betalt. I framtiden kanske det blir att komplettera med en streckkodsläsare för att få ännu snabbare betalningar och lagerhantering, avslutar Natalie.

Kassasystemet hos Cut & Color består av Cash IT Retail Medium med Multi-User.

För mer information, vänligen kontakta

Michael Eriksson, Sales, Cash IT
Tel: 010-45 78 110
E-post: michael.eriksson@cash-it.se
www.cash-it.se


Du kanske även vill läsa: