fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Nyöppnade blomsterhandeln Interiören Blommor & Design: Moa väljer Cash IT:s kassasystem

Den 1 maj öppnades dörrarna till Årjängs nya blomster- och interiörbutik – Interiören Blommor & DesignMoa Kjellberg som driver butiken upplevde inte många lugna minuter den första veckan.

– Det har varit väldigt mycket att göra med snittblommor och att komma igång med allt runt omkring i butiken. Då har det varit suveränt att ha ett lättanvänt kassasystem där jag kan göra egna snabbknappar för snittblommorna som inte har någon egen streckkod.

När Moa letade efter ett kassasystem till butiken var hon ute efter något som var enkelt att använda men framför allt skulle det vara driftsäkert med möjlighet att kunna ta betalt även om internetuppkopplingen skulle ligga nere.

– Jag tycker det är värt att ha ett kassasystem jag kan känna mig trygg med, att det är bra kvalitet på grejorna och att man alltid kan ta betalt. En funktion som sparar mig både tid och pengar är att jag enkelt kan mejla eller spara mina dagsavslut på ett usb-minne direkt ur kassan som jag kan skicka till min revisor. Istället för att manuellt göra detta får jag mer tid över till att serva mina kunder.

– Även supporten på kassasystemet är otroligt viktigt. Jag vill lägga min energi på att sälja, inte knappa med datorer. Därför uppskattade jag funktionen att Cash IT:s support kunde gå in i min kassa via fjärrstyrning och stänga av vissa notifieringsljud jag inte ville ha. Att det inte kostade något extra var givetvis en bonus!

Moa ser ljust på framtiden som blomsterhandlare i Årjäng och är glad att ha släkt och vänner som ställer upp och hjälper till så här i uppstarten.

– Ja, jag har ju också precis skaffat mig både barn och hus! Så det finns hur mycket som helst att göra och då är jag tacksam över all hjälp jag kan få för att få butiken att rulla.

Kassasystemet i butiken Interiören Blommor & Design består av Cash IT Retail Medium, streckkodsscanner och Cash IT Payment System för kortbetalningar.

Cash IT önskar Moa Kjellberg stort lycka till med butiken och ser fram emot ett fint samarbete i många år framöver!


Du kanske även vill läsa: