fbpx

Mölnlycke Garden Center

Det finns bara en sak som är bättre än en nöjd kund, och det är en kund som varit nöjd länge! Helena på Mölnlycke Garden Center är en sådan Cash IT-kund, och hon har varit nöjd sedan början på 2002.

Då Helena och hennes man tog över Mölnlycke Garden Center i slutet på 2001 visste de direkt att de ville ha ett riktigt bra kassasystem inför sin första vårsäsong. Sedan dess har de varit våra kunder. Vi pratar med Helena precis efter att hon har fått installerat sin nya, uppdaterade version av vårt certifierade kassasystem Cash IT Retail. De senaste dagarna har hon suttit med kassan och lagt upp nya skikt och snyggat till sin skärmbild med knappar i alla möjliga färger och former.

– Jag har jobbat ganska mycket med kassan på sistone för att skapa mina egna skikt och lägga upp knappar. Det har inte varit något bekymmer. Det är faktiskt jätteroligt – jag kan sitta hela dagarna med det! Kassasystemet är så lätt att arbeta med. Intuitivt på något sätt – lätt att förstå för alla.

Men tro inte att det är det enda som händer på Mölnlycke Garden Center. Det är, som namnet antyder, ett trädgårdscenter som säljer allt ifrån krukor, jord, verktyg till snittblommor och krukväxter. På så sätt kan de serva året om. Under den hetaste vårsäsongen, och även på somrarna servar Helena och hennas man hela Göteborgstrakten och har runt 30 anställda. På vintrarna blir det mer lokalt i Mölnlycke, men även då kommer stammisarna, som kan komma upp till varje dag och i alla fall en gång i veckan. Nu sparar de värdefull tid med vårt certifierade kassasystem Cash IT Retail;

– Tidigare hade vi ett gammalt kassasystem utan integrerad kortterminal. Kunderna var tvungna att visa upp legitimation vid varje kortköp. Nu med Cash IT:s integrerade kortterminal sparar vi mycket tid. Vi sparar också tid på Synchronizer for Visma, som ju var en av de viktigaste orsakerna till att vi valde just Cash IT:s kassasystem / kassaregister. Många poster bokförs i Visma direkt. På så sätt blir det betydligt mindre papper också.

– Cash IT fungerade jättebra för oss från första stunden. Det är inte ofta att någonting fungerar samma dag som det installeras, men det gjorde vårt certifierade kassasystem!


Du kanske även vill läsa: