fbpx
Boka demo
Kontakta oss“Vi önskar att vi hade haft Cash IT Kassasystem många år tidigare, så bra fungerar det!”

Spismiljöbutiken i Helsingborg har en av Sveriges största utställningar för brasvärme och gasolgrillar. IT-ansvarige Johan berättar varför de valde Cash IT Kassasystem med integration till Visma Administration.

Spismiljöbutiken är ett genuint familjeföretag som har drivits av familjen Håkansson i över 30 år och har idag en av Sveriges största utställningar för brasvärme och gasolgrillar. I butiken i Helsingborg hittar du braskaminer, kaminer, gjutjärnskaminer, köksspisar, murspisar och insatser. Men även exklusiva Napoleongrillar från Kanada och Big Green Egg från USA.

Spismiljöbutiken behövde byta kassasystem eftersom det tidigare inte fungerade som man önskade, främst ville de ha en förbättring när det gäller kassakopplingen till företagets affärssystem Visma Administration.

Johan är IT-ansvarig på Spismiljöbutiken i Helsingborg.

– Vi kontaktade Visma för att höra vilka leverantörer av kassasystem de rekommenderade och Cash IT var de enda på marknaden. När Alexander på Cash IT var hos oss och presenterade kassalösningen och integrationen med Visma kändes det helt rätt så beslutet var inte svårt att ta.

Idag när driften är igång kan jag säga att vi önskar att vi hade haft Cash IT många år tidigare, så bra fungerar det!

Visserligen har Cash IT en högre prisbild på sin kassalösning än vårt tidigare system, men skillnaden på kvalitet, funktioner och hur det synkroniserar data i realtid med Visma Administration är väldigt stor. Kopplingen till Visma sparar oss mycket tid och pengar, säger Johan, IT-ansvarig på Spismiljöbutiken.

Jag ser stora fördelar i att jobba med Cash IT som helhetsleverantör av kassasystem

Att ha olika leverantörer av kassa och betalkortterminaler är något som är relativt vanligt hos marknadens kassaleverantörer, men i och med valet av Cash IT ingår även Cash IT Payment System betalkortsterminaler vilket gör att allt hamnar under ett och samma tak.

– Att ha Cash IT som helhetsleverantör där även betalkortsterminalerna ingår är väldigt smidigt. Vi behöver aldrig fundera på vem vi ska kontakta när vi har frågor, det är alltid samma telefonnummer. Det är också värdefullt att ha en och samma support för de båda delarna och där har det alltid fungerat bra de gånger vi behövt hjälp.

– Kassasystemet är lätt att använda, det gick fort att lära sig och vi hittade flera nya funktioner som vi inte ens var medvetna om att vi hade behov av, avslutar Johan.

Kassasystemet hos Spismiljöbutiken består av: Cash IT Retail Medium, Cash IT Payment System, Cash IT Backoffice Business Intelligence och integration till Visma Administration.


Du kanske även vill läsa: