fbpx
Boka demo
Kontakta oss
23 september, 2020

Anders lotsar företag till rätt kassasystem

Det är med stor glädje vi hälsar välkommen till vår senaste och återvändande medarbetare Anders Bergwall.

CashIT_Kassasystem_Anders_Bergwall


Hallå där Anders Bergwall som efter några år som säljchef på Canon kommer tillbaka till Cash IT

Hur känns det att vara tillbaka?

Det känns otroligt kul att vara tillbaka och se alla gamla och nya kollegor igen. Det känns extra inspirerande eftersom innovationen och nyutvecklingen i bolaget har accelererat ytterligare sedan jag var på plats senast.

Vad gjorde att du ville återvända?

Cash IT har alltid varit ett innovativt bolag så det händer mycket nya saker hela tiden vilket är kul. Men framför allt är det att tillsammans med våra affärssystempartner hjälpa kunderna med en bra totallösning kring hela deras butik och administrativa hantering.

Varför är det viktigt att ha rätt kassasystem och betallösningar till sitt företag?

Idag lägger ägare och personal alldeles för mycket tid i dubbelarbete, butiksförsäljning handlar inte bara om att ta betalt i kassan. Eftersom olika branscher och enskilda butiker aldrig har samma behov så brukar det vara svårt för butiksägarna att navigera sig fram till en rätt totallösning och då är det bra att ha en trygg och stabil partner som Cash IT. Fokus från Cash IT har alltid varit att göra komplicerade integrationer enkla att hantera och att ge kunderna råd om vilket affärssystem, betaltjänster m.m. som passar just deras verksamhet.

Vad är hemligheten bakom att lyckas i detaljhandeln?

Utmaningen just nu för den fysiska handel är att kombinera den personliga relationen mellan människor och samtidigt introducera ny teknik i butiken. Vi kommer inte ifrån att handel sker på många olika sätt idag och allt utgår från den totala köpupplevelsen som kunden får. Så om butikspersonalen kan ägna mer tid åt kunden när dom kommer till butiken ju bättre blir kundens känsla vilket bidrar till mer försäljning. Cash IT:s driftsäkra och stabila lösningar ger både butikspersonal och administrativ personal en skönare och enklare vardag!

Till sist, berätta om din roll på Cash IT

Min uppgift på Cash IT blir att tillsammans med partner sköta försäljning av all teknisk utrustning som en detaljhandel behöver, vilket ger handlaren tid och möjlighet att fokusera på det som utvecklar deras verksamhet.


På vår sida om Cash IT-teamet kan du läsa om alla våra fantastiska medarbetare. Vill du också jobba hos oss? Besök vår karriärsida.


Du kanske även vill läsa: