fbpx
Boka demo
Kontakta oss
23 juni, 2020

Få total kontroll över vad som säljs, när och av vem

Med tillägget Cash IT Backoffice kopplat till kassasystemet får du kontroll på läget för din butik eller retailkedja med tydliga rapporter över försäljning, lager och personal

Boka en personlig demo

Ta klokare beslut med Business Intelligence

Cash IT Back Office ger dig total överblick över försäljningen i dina butiker – timme för timme, produkt för produkt. Som ansvarig kan du sitta på ditt kontor, eller vara på inköpsresa, och ständigt få aktuell statistik från alla butiker. Vilken butik som går bäst, vilken produkt som säljer bäst, när de säljer mest, vilken kassör som säljer bäst eller vilken kassör som har flest returer. Information som ger företagsledningen underlag och stöd att ta smarta beslut, gällande såväl bemanning som sortiment och öppettider. Back Office blir därmed en naturlig del av företagets Business Intelligence.

Cash IT Back Office ger dig inte bara information om försäljningen, den ger dig även möjlighet att hantera alla dina kassaplatser utan att behöva vara i närheten av dem. Du kan till exempel lägga till nya kassörer, ändra kassörernas behörighet, skapa och ändra befintliga urval och kampanjer.


“Jag jobbar mycket med Cash IT Backoffice. Det är ett perfekt verktyg i min roll som verksamhetsansvarig för våra fysiska butiker för att förmedla ut statistik om vår försäljning. Jag ser enkelt vilka rabattsatser som används, snittköp, försäljningshistorik och kampanjer med mera, och det är väldigt enkelt att använda” – Agnes, Butterick´s festspecialisten. Läs hela kundreportaget här.

Funktioner i Cash IT Back Office

Back Office Standard
☑ Försäljningsstatistik per artikel, artikelgrupp, butik och kassa
☑ Hantering av kassörer och roller
☑ Hantering av kampanjer
☑ Visning av presentkort, fakturor, offerter, order och kvitton

Back Office Pro
☑ Alla funktioner från Back Office Standard
☑ Försäljningsstatistik per timma, veckodag, vecka, månad, år, toppartiklar,toppkassörer och toppbutiker

Lätt att fatta beslut med överskådliga diagram

Diagrammen visar exempel på rapporter som du kan få från Back Office.

Vill du veta mer om våra kassasystem och betallösningar?

Kontakta oss idag så återkommer vi inom kort. Vi hjälper dig hitta den bästa lösningen för verksamhetens behov.

Boka demo Ring 010-45 78 100


Du kanske även vill läsa: