fbpx
Boka demo
Kontakta oss
5 februari, 2020

Cash IT i strategiskt samarbete med Ekonomernas Hus

Cash IT inleder strategiskt samarbete med det Sverige- och Norgebaserade redovisningsföretaget Ekonomernas Hus.

Cash IT inleder strategiskt samarbete med det Sverige- och Norgebaserade redovisningsföretaget Ekonomernas Hus. Det betyder att fler företag inom detaljhandeln i Sverige och Norge nu får ökad tillgång till en ledande auktoriserad redovisnings- och revisionsbyrå.

Cash IT som erbjuder kassasystem och betallösningar för detaljhandeln med integrationer till affärssystem och ekonomiprogram inklusive Visma Administration, Visma Business, Visma.net, Jeeves och Fortnox är glada för att nu ha en utökad möjlighet att erbjuda sina kunder en fantastisk partner med spetskompetens i alla företagsekonomiska frågor.

Ekonomernas Hus har som målsättning att hjälpa dig att bli så framgångsrik som möjligt i ditt företagande, genom att ta hand om din redovisning och erbjuda rätt spetskompetens i alla ekonomiska frågor. Ekonomernas Hus är idag auktoriserade redovisningskonsulter i Sverige och kontoret i Oslo, Norge, är en auktoriserad redovisningsbyrå. Ekonomernas Hus är dessutom revisionsbyrå i både Sverige och Norge.

Besök Ekonomernas Hus här.

Kontaktpersoner för detta meddelande:

William Lännbjer – Cash IT
+46 706 15 19 94 alt. william.lannbjer@cash-it.se

Leo Lloyd – Ekonomernas Hus
+46 700 99 66 40 alt. Leo.Lloyd@ekonomernashus.se

 

Cash IT Kassasystem och Ekonomernas Hus inleder samarbete


Du kanske även vill läsa: