fbpx
Boka demo
Kontakta oss
19 november, 2019

Cash IT söker B2B säljare

Motiveras du av att skapa relationer och vill utveckla din karriär inom försäljning? Trivs du med ett högt tempo i en fartfylld vardag? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som B2B säljare till Cash IT.

**OBS! TJÄNSTEN ÄR TILLSATT**

På Cash IT erbjuds du möjligheten att ta nästa steg i säljkarriären tillsammans med ett målinriktat och framgångsrikt team. Här får du komma till en organisation där du ges utrymme att arbeta med hela försäljningsprocessen, samtidigt som du har en bidragande position till företagets framgångsresa.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bredda Cash IT:s kundstock. Du axlar ett stort ansvar för att prospektera, ta kontakt med potentiella kunder och driva affärer. Tjänsten innefattar uppsökande försäljning där du självständigt arbetar med hela säljprocessen från första kontakt till förhandling och avtalsskrivning. I rollen har du eget ansvar för att bygga upp din kundportfölj och etablera långsiktiga relationer. Du kommer att arbeta mot en individuell budget samt ha totalansvar för dina kunder som är en central del i företagets fortsatta utveckling. Din anställning inleds med introduktion för att du ska få de bästa förutsättningarna till att bli en grym säljare!

Företagets kunder finns över hela Sverige vilket innebär att ditt affärsområde sträcker sig från norr till söder. Detta innebär att resdagar förekommer samt kräver övernattningar på annan ort, detta ger dig möjligheten till framgångsrika affärer på en stor marknad.

Läs mer om tjänsten och ansök via PerformIQ rekrytering.


Du kanske även vill läsa: