fbpx
Boka demo
Kontakta oss
5 oktober, 2020

Cash IT söker projektledare/produktägare

Är du en affärsmässig, kommunikativ och driven projektledare som söker nästa utmanande arbete? Vill du komma till en roll där du får vara med och påverka på riktigt? Cash IT förstärker nu teamet och söker en projektledare med tekniskt intresse.

2020-11-03: Tjänsten är tillsatt och därmed ej längre sökbar. Vi letar ständigt efter nya talanger, se våra lediga tjänster eller skicka in din spontanansökan här.

Är du en affärsmässig, kommunikativ och driven projektledare som söker nästa utmanande arbete? Vill du komma till en roll där du får vara med och påverka på riktigt? Cash IT förstärker nu teamet och söker en projektledare med tekniskt intresse. Detta innebär att vi letar efter dig som vill utveckla vårt varumärke tillsammans med oss och våra kunder ute på marknaden.

Erbjudande och arbetsuppgifter

I rollen som projektledare på Cash IT kommer du arbeta fokuserat med företagets större kunder som finns i Sverige, Norge och Finland. Dina främsta arbetsuppgifter kommer innebära planering, ledning och styrning av projekt, med fokus på att driva effektiva systemimplementationer kopplat till kundernas önskemål och verksamheter. I varje projekt skapar du en positiv stämning, ett bra arbetsklimat bland deltagarna, stimulerar nytänkande samt säkerställer att projektgruppens deltagare är införstådda med projektets syfte och mål. Utöver projektledning blir du produktägare inom bolaget, vilket innebär att du ser till att produkt- och tjänstesortimentet är relevant och attraktivt för våra marknadssegment samt beslutar om produkternas roadmap. Du informerar och utbildar kollegor inom nya och befintliga produkter samt tjänster.

I rollen kommer du till exempel att:
• Leda projektarbetet och ansvara för övergripande mål
• Utforma projektplaner med projektgruppen tillsammans med kund samt förankra beslut och information i övriga organisationen
• Delta i prioriteringsarbetet tillsammans med utvecklingsavdelningen
• Säkerställa att sortiment är uppdaterat och redo att säljas
• Tillsammans med marknadsavdelningen marknadsföra bolagets erbjudande ut mot kunderna

Rekryteringen sker i samarbete med PerformIQ. Läs mer om tjänsten och ansök här: https://performiq.se/lediga-jobb/f0e5251a-accf-4f1b-a867-329ed9b5007b/


Du kanske även vill läsa: