fbpx
Boka demo
Kontakta oss
19 november, 2019

Cash IT söker Supporttekniker

Tycker du om att arbeta med teknisk problemlösning i en roll med stor omväxling? Då kan du vara den personen som vi söker till vårt supportteknikerteam!

OBS! Tjänsten är tillsatt. Skicka gärna in en spontanansökan till oss här.

Är du en person med stort kundfokus som motiveras av att hjälpa kunder i deras arbetsvardag? Tycker du om att arbeta med teknisk problemlösning i en roll med stor omväxling? Då kan du vara den personen som Cash IT söker till sitt supportteknikerteam!

På Cash IT erbjuds du en omväxlande roll i ett sammansvetsat och kompetent team som präglas av samarbete och öppenhet. Här får du komma in i en organisation som där du ges utrymme att arbeta flexibelt och lösningsorienterat samtidigt som du har en bidragande position i företagets utveckling.

Som supporttekniker innebär varje dag en utmaning där dina främsta arbetsuppgifter är att svara på kundernas tekniska frågor och problem. Du kommer att ge förstklassig support till företagets kunder primärt via mail och telefon, men även ute hos kunderna där du ger direkt support och installation samt utbildning av produkten. Eftersom hög kundnöjdhet är Cash IT:s signum förväntas du som supporttekniker att ge proaktiv support och snabb respons på kundernas förfrågningar.

I rollen kommer du till exempel att:

  • Arbeta proaktivt med support för betal- och kassasystem via mail och telefon
  • Installera produkter hos slutkund
  • Hålla utbildningar med kunder och partners ute på fältet

Läs mer om tjänsten och ansök via PerformIQ rekrytering.


Du kanske även vill läsa: