fbpx
15 oktober, 2019

Jonas Ågren blir operativ chef på Cash IT

Här är hans egna ord om det nya jobbet

Cash IT har tillsatt Jonas Ågren som operativ chef med uppgift att leda och utveckla verksamhetens kundleveranser i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Tjänsten som operativ chef har skapats för att möta marknadens ökade efterfrågan av Cash IT:s produkter och tjänster för detaljhandeln. Jonas Ågren som varit igång i sin nya roll i en månad kommer närmast från Region Värmland som enhetschef IT. Han har 20 års erfarenhet av att jobba med tillväxt inom företag som Systeam, Evry och Techstep.

– När jag fick höra av Robert och Anders om den spännande tjänsten och den resa som bolaget står inför med att växa med både befintliga och större nya kunder var beslutet enkelt, självklart vill jag vara med och bidra i resan framåt.

– Som person är jag en tävlingsmänniska som gillar utveckling och förbättringar på olika sätt och här på Cash IT känner jag verkligen att alla vill framåt och att det finns ett stort fokus på laget före jaget.

– Jag fick en grymt härligt start med kick-off efter bara en vecka där utveckling, samarbete, målsättning och visioner stod på agendan. Det finns mycket energi och bra gemenskap hos kollegorna. Vi tog bland mycket annat fram visionen ”We create happy and successful retailers” som ska genomsyra hela verksamheten. Vi är verkligen den stora familjen som ska bli större, med kunden i fokus.

Robert Karlsson, VD på Cash IT, kommenterar rekryteringen och företagets planer inför framtiden

– I linje med vår tillväxtstrategi har vi tillsatt Jonas som operativ chef. Nu när vi samarbetar med allt fler större kunder ställs höga krav på att bolagets inre processer fungerar optimalt, inte minst vad gäller leverans och support. Vi är övertygade om att detta är jättebra för bolaget och ett stort steg i rätt riktning mot vår vision att skapa framgångsrika detaljhandlare över hela Norden.

Cash IT firar 20-årsjubileum och är idag en av Sveriges ledande helhetsleverantörer av kassasystem med integrationer till affärssystem och e-handel, betallösningar och innovativa tjänster för detaljhandeln.

Jonas Ågren och Robert Karlsson, VD, Cash IT.

– Vi levererar den senaste värdehöjande tekniken till butiker och kedjor inom detaljhandeln. Vi skapar mervärde till våra kunder genom att i hög grad automatisera fysiska butiker och ger dem en detaljerad insikt i hur butiken fungerar via olika analysverktyg som samlar data från många datakällor, däribland kassasystem, väderdata och besöksdetektorer. Genom våra djupa integrationer med en mängd populära affärssystem får vi även den fysiska handeln och e-handeln att lira med varandra. Som till exempel att reservera en vara på nätet och hämta ut den i butik.

– Det är även viktigt för oss att vara en leverantör som jobbar aktivt med hållbarhet och miljö. Därför jobbar vi med professionella produkter av högsta kvalitet som har en betydligt längre livscykel än konsumentprodukter som inte är anpassade för butiksmiljöer. Digitala kvitton och digitala följesedlar är andra exempel på tjänster som höjer miljöpoängen för inte minst våra kunder, avslutar Robert.

För mer information: Robert Karlsson, VD, 010-457 81 01, robert.karlsson@cash-it.se


Du kanske även vill läsa: