fbpx
Boka demo
Kontakta oss
27 mars, 2020

Cash IT väljs in på den digitala marknadsplatsen för Visma.net ERP i Norge

Norska Visma.net ERP marknadsplats för integrationer är en utställarplats för certifierade integrationslösningar till det molnbaserade affärssystemet Visma.net. Utställarplatsen samlar olika system som Vismas kunder kan koppla ihop för att effektivisera deras verksamhet.

Cash IT är sedan 1999 en certifierad integrationspartner Cash IT Kassasystem Visma.net Norge till Visma och har genom åren bland annat blivit tilldelad priset som årets integrationspartner. Med realtidssynkade integrationer till Visma.net, Visma Business och Visma Administration kan företag inom detaljhandeln digitalisera sin verksamhet och bland annat koppla ihop sin fysiska handel med sin online-handel för att möta kundernas krav på en modern köpupplevelse.

– Att vi nu kan erbjuda våra stationära och mobila kassasystem och butikslösningar med fullständig integration inklusive lagerpåverkan till Visma.net för den fysiska handeln i Norge är viktigt då jag vet att det finns ett stort intresse bland de norska butiksaktörerna att ytterligare digitalisera och automatisera säger Cash IT:s VD, Robert Karlsson.

Besök vår sida på den norska Visma.net-marknadsplatsen här.


Du kanske även vill läsa: