fbpx
Boka demo
Kontakta oss
26 september, 2019

Cash IT & Visma.net

Integrera butikskassasystemet Cash IT med det molnbaserade affärsystemet Visma.net. Integrationen hjälper butiker och retailkedjor att spara tid och pengar genom att automatisera flöden som idag görs manuellt.

Idag har vi haft nöjet att välkomna Pär från Visma.net till Cash IT för en dag av utbildning och kompetenshöjning. Vi är grymt imponerade av Pärs engagemang och kunskaper i Visma.net som gör att han kan lyfta vår kompetens i affärssystemet till en ny nivå. Cash IT är sedan tidigare en certifierad ISV-partner till Visma.net vilket innebär att vi uppfyller de krav som Visma ställer för att få leverera kassasystem och betallösningar integrerade med Visma.net till butiker och retailkedjor.

Med verktyg, resurser och utvecklingsstöd arbetar vi tillsammans för att hjälpa medelstora och stora företag att lyckas med digitalisering, automation och försäljning.

Visma.net är affärssystemet i molnet som riktar sig mot medelstora och stora företag. Genom att arbeta i ett molnbaserat affärssystem behöver ni inte längre hantera egna servrar, backup och uppgraderingar. Allt detta sköts med automatik när du använder Visma.net.

Boka in en kostnadsfri demo för att få reda på hur Visma.net och Cash IT kan hjälpa er verksamhet.

Läs mer om vår integration med Visma.net här


Du kanske även vill läsa: