fbpx
Boka demo
Kontakta oss
2 september, 2020

Digitala pris- och hyllkantsetiketter

Elektroniska hyllkantsetiketter ger dig hantering av prisjusteringar i realtid och 100% priskontroll

Cash IT digitala prisetiketter och hyllkantsetiketter

Elektroniska hyllkantsetiketter från Cash IT integrerade med våra kassasystem och betallösningar ger dig full kontroll på prisinformation till dina kunder. Med digitala prisetiketter optimeras driften av din butik. Prismärkning är ofta en av de mest tidskrävande uppgifterna. Med våra integrationer mellan affärssystem, kassa och de digitala hyllkantsetiketterna automatiseras denna resurskrävande hantering.

Interaktiva digitala prisetiketter gör det enklare att hantera din butik. Våra utmärkta elektroniska hyllkantsetiketter förbättrar kundernas shoppingupplevelse och förbättrar prissättning och marknadsföringshantering, som hjälper våra kunder att lösa utmaningarna i informationsteknologin. Tillförlitliga och anpassningsbara för att passa i utsatta detaljhandelsmiljöer. Med ett stort utbud av klipps och stativ passar de i alla hyllor och butiksytor.

Dataöverföring till digitala prisetiketter sker via koppling mellan ditt affärssystem, t.ex. Visma.net, och etiketterna i din butik som i sin tur synkas med Cash IT Retail kassasystem. På så sätt har du alltid affärssystemets artiklar och priser speglade i kassan och på etiketterna. I vår användarvänliga och webbaserade portal för digitala pris- och hyllkantsetiketter hanterar, analyserar, övervakar och designar du dina etiketter i realtid.

Gå till produktsidan för mer information och sortiment av digitala hyllkantsetiketter


Du kanske även vill läsa: