fbpx
Boka demo
Kontakta oss
24 februari, 2020

Kassasystem certifierade även för Norge

Cash IT Retail kassasystem och betallösningar för norska butiker och retailkedjor

Du vet väl om att Cash IT även kan hjälpa detaljhandlare i Norge att stärka sin konkurrenskraft genom kassasystem och betallösningar integrerade med marknadens ledande affärssystem och ekonomiprogram.

Våra stationära och mobila kassasystem (POS + mPOS) är certifierade enligt den nya kassasystemslagen som den norska skattemyndigheten (Skatteetaten) införde 2019. Funktionerna inklusive integrationer och automatisk bokföring är de samma för den norska marknaden som för den svenska. Även vår kassakopplade kortterminal med förmånligt förhandlade kortinlösenavtal är tillgängliga för företag inom detaljhandeln i Norge.

Cash IT är kassasystemet för dig som är en etablerad retailer som har växt ur din första start-up-kassa och är redo att ta nästa steg på marknaden med din butik eller kedja. Med våra fullständiga integrationer med marknadens ledande affärssystem som Visma (.Net / Business / Administration), Jeeves och Fortnox med flera får du ett avancerat butikssystem med bland annat lagerhantering och priser i realtid, som enkelt kan kopplas ihop med din webbshop.


Du kanske även vill läsa: