fbpx
14 april, 2021

Låt Cash IT leda vägen till framtidens butiker

Cash IT hjälper dagens butiker att hänga med i de digitala innovationerna – och att ta steget in till framtidens kundupplevelser

Cash IT VD Robrt Karlsson om framtidens butiker

Vi vill vara med och uppnå effektivare flöden i detaljhandeln, säger Robert Karlsson, VD på Cash IT.

Att den ständigt ökande e-handeln ställer nya krav på fysiska butiker är inte någon nyhet. Cash IT hjälper dagens butiker att hänga med i de digitala innovationerna – och att ta steget in till framtidens kundupplevelser.

– Har man redan en e-handel, eller ett affärssystem, så gäller det att bygga smarta kopplingar som får systemen att flyta samman. Med våra effektiva och standardiserade realtidskopplingar, mot merparten av de nordiska systemen, är vi med och möjliggör tydliga omnikanaler. Allt för att dagens och morgondagens handlare ska uppnå effektivare flöden i sina butiker, säger Robert Karlsson, VD på Cash IT.

Nytänkande kassasystem

Det senaste året, som i svallvågorna av en pandemi kantats av nya utmaningar, har ökat pressen på dagens butiker att hitta innovativa kundlösningar. I den ökade digitaliseringen har Cash IT blivit en pålitlig partner som försett handeln med nya system för betalning likväl som besöksräkning. Genom sina smidiga lösningar automatiserar de kassaärenden i butik – genom att introducera nya sätt för kunderna att betala sina varor.

– Vi jobbar mycket med att försöka driva en så hög grad av automation som möjligt. Det handlar inte bara om transaktioner i sig, utan även om hur man kan bygga ut sina traditionella kassasystem. Man kanske vill komplettera med en mobil kassa, en surfplatta som kan användas vart som helst i butiken eller introducera självutcheckning där kunden gör allt helt själv. Oavsett så hjälper vi till att driva automationen, säger Robert Karlsson.

Den digitala konkurrenskraften

För att underlätta för de butiksanställda, och frigöra mer tid åt  servicerelaterade ärenden, kommer allt fler aspekter i framtiden att digitaliseras. Detta genom lösningar såsom digitala hyllkantsetiketter, där prisinformation på webb och i butik uppdateras i realtid, och utökade möjligheter att beställa varor online för avhämtning i butik. För Cash IT fortsätter nu digitaliseringsresan – där de vill vara en trygg partner längs med vägen.

– Mycket kommer att gå mot att fysiska butiker måste digitalisera sig för att vara fortsatt konkurrenskraftiga. Det handlar då till mycket om investeringar i teknologi i butikerna, där effekten blir att stora mängder icke-värdeskapande arbete plockas bort. Det ersätts istället med möjligheter till högre service i butiker där det är värdefullt, då du frigör personal från den typen av underhållsarbete, säger Robert Karlsson.

– Det här är en föränderlig marknad där det tillkommer nya lösningar av och till hela tiden. Då är det viktigt att ha en leverantör som är med och driver den här utvecklingen framåt.


Vi förstår att det krävs mer än bara rätt hårdvara för att skapa den perfekta lösningen för dig i detaljhandeln. Det är därför vi erbjuder ett helt ekosystem av POS-teknologi, programvara, betalsätt och kringutrustning för att förbättra effektiviteten för dig som retailer samtidigt som dina kunder i butiken får en köpupplevelse i världsklass.

Boka gratis rådgivning och en online-demo med våra retailspecialister via formuläret eller ring oss på 010-45 78 100.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Du kanske även vill läsa: