fbpx
Boka demo
Kontakta oss
13 juni, 2019

Går du också miste om försäljning på grund av långa kassaköer?

37.7 miljarder dollar! Så mycket har butikerna i USA gått miste om på grund av långa kassaköer det senaste året, enligt en undersökning publicerad i WWD Digital Daily.

De senaste 12 månaderna har 86% av de amerikanska konsumenterna någon gång lämnat en butik på grund av att kassakön är för lång. Totalt har detta resulterat i att 37,7 miljarder (!) dollar gått förlorade i potentiell försäljning i butikerna enligt undersökningen.

Cirka 1 miljard dollar av dessa förlorade försäljningsinkomster är kopplade till att butikernas kassasystem inte haft funktionen att ta emot kundens önskade betalsätt. Det handlar om att konsumenterna i dag förväntar sig att kunna betala på samma sätt i en fysisk butik som i e-handeln. De vanligaste betalsätten i Sverige är idag, förutom kort och kontant, Klarna, Swish, Apple Pay och Samsung Pay.

För att minimera köerna i butiken kan du ta hjälp av ett mobilt kassasystem för att ge kunderna service och ta betalt där de befinner sig, oavsett om det är inomhus eller utomhus. Ett mobilt kassasystem är också perfekt om du vill sätta upp en extra kassaplats som avlastar den fasta kassan vid försäljningstoppar.

Läs mer om Cash IT:s olika betalsätt och mobila kassasystem som hjälper dig att hålla kassaköerna kortare och kunderna nöjdare.


Du kanske även vill läsa: