fbpx
Boka demo
Kontakta oss
3 april, 2020

Möt dina kunder och ta betalt i och utanför butiken med Cash IT mPOS

Med anledning av Covid-19: Möt kraven från folkhälsomyndigheten med mobila kassasystem och mobila kortterminaler med kontaktlösa betalningar

Använd mobila betalningar och kassasystem i din butik för att möta myndigheternas föreskrifter och undvika spridning av Covid-19.

Den 1 april 2020 uppdaterades folkhälsomyndighetens föreskrifter om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19 för handeln i Sverige. För att undvika spridning av covid-19 bör butiker, affärer och köpcentrum ta fram alternativa lösningar till kassaköer. Denna föreskrift gäller hela året ut, dvs till 31 december 2020!

Cash IT erbjuder de rätta verktygen för att hjälpa dig bemöta folkhälsomyndighetens föreskrifter.

Just nu har vi ett fördelaktigt erbjudande på våra mobila kassasystem (mPOS) och mobila kortterminaler med stöd för kontaktlösa betalningar. Efter godkänd kreditprövning blir dina tre första månader helt kostnadsfria.

Våra mobila kassasystem har precis samma kraftfulla funktioner och integrationer till affärssystem och e-handel som våra stationära produkter. Fördelen är att du kan bemöta kunderna där de befinner sig, till exempel utanför din butik. Du kan använda det mobila kassasystem (mPOS) som din huvudsakliga check-out eller som en förstärkning till ditt befintliga Cash IT kassasystem.

Det mobila kassasystemet består av en mobil stöt- och vattentålig (tål även desinficering) enhet med Cash IT Retail programvara, en mobil kortterminal och en mobil kvittoskrivare, utöver detta kan du komplettera med en mängd smarta tillbehör.

  • Använd en mobil kassa för att bemöta och sälja till dina kunder var som helst i eller utanför din butik.
  • Låt dina kunder betala med mobilen på flera olika hygieniska sätt med Klarna, Swish eller kontaktlös kortbetalning.
  • Integrationer till affärssystem Visma, Fortnox, Jeeves, e-handel med flera.

Boka gratis rådgivning och en online-demo med våra retailexperter idag via formuläret eller ring oss på 010-45 78 100.

Mer information om våra mobila kassasystem (mPOS) hittar du här.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Du kanske även vill läsa: