fbpx
Boka demo
Kontakta oss
31 oktober, 2017

Vill du maximera din julförsäljning? Öka köplusten i din butik med en mobil kassa

Med en mobil kassa med samma funktionalitet som i ditt fasta kassasystem kan du avlasta kösituationer i din butik under perioder med högt köptryck som vid julhandeln, Black Friday eller egna kampanjperioder.

En undersökning gjord av Retail Technology visar att en kund som spenderar 5 minuter och 54 sekunder i en kassakö sannolikt överger butiken. Undersökningen visar också att över hälften (56%) av besökarna sannolikt inte kommer att återvända till butiken efter en dålig kö-erfarenhet.

Du har besök av en kund som har hittat några perfekta julklappar i din butik, något som andra också har gjort. Många vill få sina paket inslagna och kön till att få betala växer sig längre. Att tillbringa 10 minuter i en kö till kassan innebär en stor risk att kunden lägger tillbaka sina julklappar och överger din butik. Du har nu missat värdefull försäljning på grund av en lång kassakö.

Det här är en situation du kan förhindra med en mobil kassa kopplad till ditt befintliga kassasystem. Då kan du lösa det på två olika sätt:

 1. Utrusta en säljare i personalen med en mobil kassa, mobil kortterminal och en mobil kvittoskrivare och bemöt kunden där den befinner sig. Du kan då erbjuda kunden att betala utan att ens gå till den vanliga kassadisken.
 2. Sätt upp den mobila kassan bredvid din fasta kassa för att skapa en extra kassadisk. På någon minut har du halverat kassakön i din butik och du slipper gå miste om värdefull försäljning.

Fördelar med en mobil kassa till ditt befintliga kassasystem

 • Minska dina köer vid säljtoppar
 • Sälj utomhus, på event eller mässor
 • Ta betalt med en bärbar kortterminal
 • Kvittoskrivare med bältesclips
 • Samma programvara och funktionalitet som i våra fasta kassasystem
 • Säker kontrollenhet i molnet
 • Två storlekar 8″ och 10″
 • Stöt- och vattentålig IP-klassning
 • Komplettera med en dockningsstation och gör en tillfällig fast kassaplats

Vi har mobila enheter på lager och kan snabbt få den att fungera i din nuvarande kassamiljö. Vill du säkra din mobila kassa innan julhandeln och Black Friday behöver vi ha din order så snart som möjligt.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.


Du kanske även vill läsa: