fbpx
Boka demo
Kontakta oss
27 november, 2018

Vi ställer ut på Retail Experience Live

Kistamässan, Stockholm, 15-16/05/2019

Ja vi vet, det känns som evigheter kvar till våren och den som väntar på något kul väntar ju alltid för länge. Men se till att lägga in detta i din kalender så kommer vintern flyga förbi lika snabbt som en betalning i våra kassasystem! 🚀

MEET THE FUTURE OF COMMERCE

Träffa Cash IT i monter E18.

Förändringar i teknik och konsumentbeteende har skapat nya förutsättningar för dagens detaljhandel. Utmaningarna för butiker, online som offline, blir både fler och större och det talas idag om shoppingens revolution. Butikskedjor startar e-handel och e-handlare öppnar fysiska butiker, varför? För det är konsumenten som bestämmer. En tid av ökad valbarhet för konsumenten betyder en tid av utmaningar för retailers.

Retail Experience Live är ett helt nytt mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta. Här samlar vi hela retailbranschen och genom nya, unika lösningar skapar vi möjligheter för hela värdekedjan att delta. Mötesplatsen formas genom sina deltagare och gränsen mellan besökare och utställare suddas ut för att se alla som bidragande aktörer. Retail Experience Live är en plats för nätverk och affärer – innovationer och framtidsvisioner.

http://www.retailexperiencelive.se/

Välkommen!


Du kanske även vill läsa: