fbpx
Boka demo
Kontakta oss
26 februari, 2019

Vi ställer ut våra kassasystem på Retail Experience Live

Kistamässan | Stockholm 15-16 maj 2019 | Monter E:18

MEET THE FUTURE OF COMMERCE

Träffa Cash IT i monter E18.

Förändringar i teknik och konsumentbeteende har skapat nya förutsättningar för dagens detaljhandel. Utmaningarna för butiker, online som offline, blir både fler och större och det talas idag om shoppingens revolution. Butikskedjor startar e-handel och e-handlare öppnar fysiska butiker, varför? För det är konsumenten som bestämmer. En tid av ökad valbarhet för konsumenten betyder en tid av utmaningar för retailers.

Retail Experience Live är ett helt nytt mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta. Här samlar vi hela retailbranschen och genom nya, unika lösningar skapar vi möjligheter för hela värdekedjan att delta. Mötesplatsen formas genom sina deltagare och gränsen mellan besökare och utställare suddas ut för att se alla som bidragande aktörer. Retail Experience Live är en plats för nätverk och affärer – innovationer och framtidsvisioner.

http://www.retailexperiencelive.se/

Anmäl dig här och boka gärna ett möte med oss via sales@cash-it.se.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Edit: Vi har precis fått besked från Visma att de är med och ställer ut i vår monter båda mässdagarna. Detta är riktigt kul och ännu en stark anledning till att komma förbi vår monter på en kopp kaffe!


Du kanske även vill läsa: