fbpx
Boka demo
Kontakta oss
13 juni, 2018

Så vill dina kunder betala i din butik

17% skulle handla oftare i butik om det vore enklare att betala mot faktura.

De flesta föredrar kortbetalningar i butiker och på nätet enligt en undersökning av Verifone. Det mest utmärkande resultatet i undersökningen gäller att betala mot faktura i fysiska butiker. Idag erbjuder närmare sex av tio företagare faktura i butik men trots det är det relativt få som väljer att betala mot faktura. 43 procent av kunderna väljer att inte betala mot faktura medans 31% gör det när det gäller dyrare inköp. Ett hinder när det gäller fakturaköp är kreditprövningen som närmare var femte kund tycker är besvärande. Men 17% skulle gärna handla oftare i fysiska butiker om det vore enklare att betala mot faktura där. Var fjärde handlare tror att de kommer kunna sälja mer via enklare fakturaköp.

Erbjud faktura via Klarna In Store i Cash IT Kassasystem

Med Cash IT Kassasystem kan du enkelt erbjuda dina kunder att betala med faktura via Klarna. Det enda kunden behöver är sin mobiltelefon.

Så här går det till

1. Välj Klarna i kassan och skriv in kundens mobilnummer. 2. Be kunden klicka på länken i sms:et. 3. Be kunden välja betalsätt, dela upp eller betala senare.

Och vips är köpet genomfört och ett kvitto har skrivits ut i kassasystemet. Som Klarna själva brukar säga: That´s Smooth!

 

 


Du kanske även vill läsa: