fbpx
Boka demo
Kontakta oss
27 januari, 2021

Självutcheckning för detaljhandeln

När konsumentbeteenden utvecklas måste butikskoncepten hänga med. Våra mångsidiga och modulära kassalösningar erbjuder innovativa sätt att enkelt anpassa din butik för att möta konsumenternas förändrade beteenden.

Boka en personlig demo

Trenden är tydlig. Idag letar detaljhandlare efter kombinationer av fasta kassapunkter. Handlare letar efter självscanning och självutcheckningssystem som kan integreras med interiör och butikskoncept.

En självbetjäningskassa innebär besparingar eftersom en enda person kan betjäna ett flertal stationer. I och med att självbetjäning frigör fler kassor förbättrar det kundens upplevelse genom det bland annat skapas färre köer, vilket är särskilt viktigt vid säljtoppar.

Cash IT Retail Självutcheckning består av ett antal kassamoduler som sätts ihop för att passa dina unika behov och kan integreras med ditt koncept och butikens varumärkesprofil.

Cash IT Kassasystem POS Självutcheckning för detaljhandeln

Skräddarsytt just för dig

Cash IT Retail Självutcheckning är en helt anpassningsbar utcheckningslösning för butiker och retailkedjor. Istället för att erbjuda en lösning som passar alla, skräddarsyr vi vårt system just för din butik. Vi förbättrar din butiks drift, vilket resulterar i högre effektivitet och en förbättrad upplevelse för dina kunder.

Precis vad du behöver

Genom att arbeta med ledande tillverkare som Toshiba, Elo, Westpay, Zebra med flera kan vi enkelt tillhandahålla den bästa lösningen för dig. Vi är inte bundna till varumärken, så vi säljer inte något du inte behöver. Vi ger helt enkelt den bästa lösningen för dig.

Förbättrar kundens upplevelse

Eftersom detaljhandlare möter konkurrens från e-handelns beställning och leverans online måste fysiska detaljhandlare fokusera på att förbättra butikens kundservice. Våra lättanvända, intuitiva lösningar för självutcheckning påskyndar kassaprocessen och minskar köerna. Det är en upplevelse som gynnar dina kunder och dig som butiksägare.

Läs mer om självutcheckning här.


Vi förstår att det krävs mer än bara rätt hårdvara för att skapa den perfekta lösningen. Det är därför vi har ett helt ekosystem av POS-teknologi, programvara, betalsätt och kringutrustning för att erbjuda den perfekta interaktiva upplevelsen för dig.

Boka gratis rådgivning och en online-demo med våra retailexperter via formuläret eller ring oss på 010-45 78 100.

     

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Du kanske även vill läsa: