fbpx
10 oktober, 2017

Starta eget med kassasystem och goda råd från Cash IT

Vi på Cash IT är mycket tacksamma för att vår VD vågade ta steget till eget i 1999. Nu får vi ofta frågan vad som gör att en butik blir lönsam och framgångsrik. För oss är det en balans mellan en bra affärsidé, bra produkter, full koll på kostnader, aktuell statistik och rätt priser. Det är den optimala balansen.

Boka en personlig demo

I början ställde vi oss en fråga som företagare, liksom många av våra kunder inom handeln gjort. Frågan var; ”Jag har inte lika bra lönsamhet som andra inom min bransch. Varför är det så?”

Vi satt många långa kvällar och diskuterade detta. Sedan införde vi vissa förändringar som vi utvärderade och justerade sedan vidare. Vi hade många problemställningar till dess vi fann den perfekta balansen och förstod hemligheten bakom lyckad handel. När vi började förstå hur allt hänger ihop, och såg till att införa detta i våra processer, så väl som i våra produkter, insåg vi att det gick att praktisera denna metod på all handel. Så vi testade våra idéer på några kunder och resultatet överträffade våra förväntningar.

Den hemligheten vi fann har vi använt i förfiningen av vårt certifierade kassaregister Cash IT Retail, som nu ger handlare över hela landet fantastiska verktyg. Det är därför du som nyföretagare har glädje av att välja oss när du startar eget. Bland annat.


Du kanske även vill läsa: