fbpx
Boka demo
Kontakta oss
1 september, 2019

Cash IT söker en systemtekniker med servicekänsla

Vill du bli en del av Cash IT och jobba med kassasystem av hög kvalité? Nu finns möjligheten att bli nästa medarbetare hos Cash IT, helhetsleverantören av kassasystem och betallösningar för handeln.

Hos Cash IT får du jobba med kassasystem där både mjukvara och hårdvara är framtaget och vidareutvecklas ständigt av Cash IT. I din roll som systemtekniker hjälper du kunder med installationer och driftsättningar av kompletta kassasystem och anpassar lösningar efter kundens behov.

Som systemtekniker kommer du att ingå i ett team med 4 andra systemtekniker. På kontoret finns ett antal andra trevliga kollegor med andra roller. Arbetet utförs mestadels från kontoret i Karlstad och du kopplar upp dig mot systemen som du supportar. Ärenden kommer in via telefon och mail, det kan t.ex. handla om problem med kortbetalningar och hårdvara. Kunderna som du hjälper är ofta i en butiksmiljö där systemet behöver fungera för att betalningar ska kunna genomföras, det innebär att du som systemtekniker dels med din personlighet och känsla för service tillmötesgår kunden och dels med din tekniska kompetens löser problemet. Resultatet kommer att vara en nöjd kund!

Initialt kommer du att medverka i ett utrullningsprojekt för butikskedjor där resor till Norge förekommer.

Denna tjänst rekryteras tillsammans med Procruitment:

https://jobb.procruitment.se/jobs/211552-systemtekniker-med-servicekansla-till-cash-it


Du kanske även vill läsa: