fbpx
Boka demo
Kontakta oss
11 april, 2018

Träffa oss på Nordens största mässa för fysisk och digital handel

Cash IT Kassasystem ställer ut på Ecommerce + Shop Tech – The Top Retail Event!

Nordens största mässa för fysisk och digital handel. Online eller offline, har ingen betydelse – det är handel och försäljning som står i fokus.

Vi ser fram emot att få träffa dig på Ecommerce + Shop Tech i Stockholm den 18-19 april. Monter K-04 är det som gäller! Vi visar hela vårt utbud av stationära och mobila kassasystem / kassaregister med integrationsmöjligheter och kringutrustning. Representant från Visma Spcs finns på plats i vår monter för dig som vill veta mer om deras affärssystem och våra integrationer med Vismas produkter.

Missa inte detta. Boka en träff och demo av våra kassasystem med oss redan idag! Kontakta oss här.

Besök Cash IT Kassasystem i monter K:04.

Kistamässan, Stockholm
Stockholm, Sverige
18 – 19 april 2018

Skriv ut ditt kostnadsfria entrékort här!

Konkurrensen om konsumenterna blir tuffare och tuffare. Allt är tillgängligt, överallt. Konsumenterna ställer i sin tur allt högre krav på företagen på marknaden. Dagligen kommer nya trender, marknadstekniker och plattformar som man måste hålla reda på för att ligga i framkant. Hur skall man som e-handlare, butiksägare, marknadsförare, kommunikatör eller ledningsgrupp hänga med i den snabba utvecklingen? Big Data, Omnichannel, Blockchain, Cross-channel technologies, Artificiell Intelligens, Influencer Marketing, Content Marketing – begreppen är oändliga. Det viktiga är att förstå och hänga med på vad som driver försäljning.

Ecommerce +Shop Tech 2018 samlar över 150 utställare och experterna, trendanalytikerna och inspirationstalarna som ger dig svaren på hur du med hjälp av teknologi och kommunikation kan utveckla din handel och sticka ut på marknaden.

Välkommen hälsar Cash IT-teamet!


Du kanske även vill läsa: