fbpx
Boka demo
Kontakta oss
4 mars, 2020

Välkomna till Cash IT, Axel och Leif!

En kort pratstund med våra nya medarbetare.

Vi har fått förstärkning av två nya medarbetare. Axel, systemtekniker, som utökar vårt supportteam och Leif, programutvecklare, som stärker upp vår R&D-avdelning.

Leif, vad innebär ditt jobb?

Som programutvecklare jobbar jag mycket med att integrera externa funktioner, affärssystem och betallösningar till våra kassasystem. Just idag jobbar jag med att anpassa vår integration till den senaste versionen av Klarnas In-Store betallösning. Så fort det är klart går jag vidare till integrationen med digitala hyllkantsetiketter. Vi har en beställning som ska skeppas iväg till Norge inom kort så det är en lista med anpassningar som behöver fixas. Annars är det att hjälpa till med utveckling, optimering och beställningar av nya funktioner till kassasystemen som kommer in på begäran från våra kunder.

“Det är inte svårt att trivas när man har panoramautsikt över inre hamn mitt i centrala Karlstad.”

Axel, hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

Det roliga med mitt jobb är att det inte finns en typisk arbetsdag. Varje dag är det alltid nya uppgifter som ska lösas. Ibland kan det vara en enskild butik som behöver hjälp med att skapa nya knappar i kassan och ibland kan det vara större butikskedjor som har frågor om funktioner i integrationen till deras affärssystem. Jag har jobbat här i drygt en månad nu och ingen dag har varit den andra lik. Generellt är arbetstrycket högt, vilket är roligt, och just nu är en stor del av min avdelning på rundresa i Norge för att installera kassasystem och betallösningar till en butikskedja.

Leif, berätta lite om din bakgrund och vad du har gjort tidigare?

Jag har jobbat som programutvecklare i över 10 år. Senast hos Nodenite där jag jobbade med programvaror för att bland annat logga och övervaka integrationer. Jag har tidigare jobbat hos iBiz Solutions, Prevas och Sogeti. Mestadels i programmeringsteknologier som C#, SQL och Biztalk men även .NET, Compact Framework och lite Java/Android. Jag brinner verkligen för problemlösning och programmering!

Axel, vad är dina första intryck av Cash IT?

Det är få ställen jag varit på tidigare där kollegorna ställer upp för varandra lika mycket som här. Alla hjälper verkligen alla när det behövs. Och dessutom är det en mycket trevlig stämning generellt. Sedan har vi de fantastiska lokalerna förstås. Det är inte svårt att trivas när man har utsikt över inre hamn mitt i centrala Karlstad. Jag ser verkligen fram emot en spännande vår med många olika projekt och trevliga kunder!

Vi söker fler talangfulla medarbetare

Vill du också vara med i vårt team som jobbar för digitalisering av retailbranschen i hela Skandinavien? Cash IT expanderar och söker just nu två medarbetare till sälj och marknad. Läs mer här!


Du kanske även vill läsa: