fbpx

Michael Eriksson

Försäljning

Telefon: 010-45 78 110
E-postadress: michael.eriksson@cash-it.se

Hej Michael! Vad gillar du allra bäst med Cash IT?

Det jag gillar med Cash IT är alla sköna arbetskollegor och vår varma värmländska familjära lite typ ”go å gla-stämning” som jag tror avspeglar sig i allt vi gör och uppskattas av våra kunder. Själv har jag varit en del av företaget sedan hösten 2009 och 2019 firade företaget 20 år i branschen vilket är stort.

Vad driver dig framåt?

Det som driver mig framåt är att få hitta lösningar och hjälpa kunder att skapa bättre lönsamhet och få bort tidstjuvar och hitta smarta nycklar med våra integrationer. Detta ger kunden bättre koll på lager, bokföring, artiklar, rapporter och självklart ett smartare butiken där personalen får mer tid över för service och vårdande av egna kunden.

Vad gör du helst på fritiden?

Som husägare blir det mycket snickra och förändra, umgås med vänner, spela golf och hinna med ett och annat träningspass på gymmet. Tävla med travhäst, grilla och laga mat. Älskar att ta små båtturer med fiske, sol och bad, samt vid dessa tillfällen kunna lägga bort mobilen, glömma klockan och bara ägna sig åt att vara medvetet närvarande i nuet och ett med naturen.