Artiklar

Hur lägger jag till en knapp?Hur ändrar jag en knapp?Hur raderar jag en knapp?

Klicka på [UTSEENDE] och sedan på [REDIGERA]. Välj det skikt du vill redigera längst uppe till vänster. På vänster sida finner du alla knapptyper. Dra ut den knapp som önskas. Se ”Hur ändrar jag en knapp” för att välja artikel.

Klicka på [UTSEENDE] och sedan på [REDIGERA]. Välj det skikt du vill redigera längst uppe till vänster. På vänster sida finns Parameter och värde. Där kan du ändra knappen funktioner eller artiklar och man väljer genom att trycka på tre punkter längst ut till höger på varje parameter.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.