Knappar

Hur ändrar jag en knapp?Hur lägger jag till en knapp?

Klicka på [UTSEENDE] och sedan på [REDIGERA] Välj det skikt du vill redigera längst uppe till vänster. På vänster sida finns Parameter och värde. Där kan ändra knappen funktioner eller artiklar och man väljer genom att trycka på dom tre punkter längst ut till höger på varje parameter.

Klicka på [UTSEENDE] och sedan på [REDIGERA] Välj det skikt du vill redigera längst uppe till vänster. På vänster sida finner du alla knapptyper, Dra ut den knapp som önskas. Se ”Hur ändrar jag en knapp” för att välja artikel.