Kvitton och dokument

Hur ändrar jag företagsinformationen?Hur ändrar jag texten längst ner på kvittot?Hur skriver jag ut en kopia på ett kvitto?Jag kan inte hitta äldre kvitton

Logga in som administratör i kassan, se ”Logga in som Administratör”. Klicka på menyn [REGISTER] och klicka sedan på [FÖRETAGSINFORMATION]. Redigera informationen och klicka sedan på [SPARA].

Klicka på [INSTÄLLNINGAR] och klicka sedan på [UTSKRIFT] och sedan på [FRITEXTER]. Här kan man lägga till och redigera texter för de olika utskrifterna. För att kunna redigera detta måste man vara inloggad som Administratör, se ”Hur loggar jag in som Administratör.”

Text uppdateras.

Text uppdateras.