fbpx
Boka demo
Kontakta oss

Det moderna kassasystemet som hjälper dig att sälja smartare, och sälja mer

Ge dina kunder en fantastisk köpupplevelse med Cash IT Retail. Våra stationära och mobila kassasystem är fulladdade med smarta funktioner och integrationer till affärssystem, ekonomiprogram och e-handel.

Boka en personlig demo

Verksamhetens kassasystem är en viktig grundpelare för att få ett bra flyt i vardagen. Att ta kunna betalt av dina kunder måste vara enkelt, snabbt och alltid pålitligt. Då tycker dina kunder att den totala köpupplevelsen är så bra att de gärna kommer tillbaka.

Lång erfarenhet och utveckling av kassasystem

Se till att dina kunder är nöjda genom att låta dem betala via ett kassasystem från Cash IT. Du kan lita på att våra kassa- och betalsystem gör sitt jobb så att du kan fokusera på att ge förstklassig service till dina kunder. Läs om hur våra kunder upplever våra kassasystem.

Se till att arbetsdagen flyter på och att verksamheten utvecklas

Höj dina kunders lojalitet genom att analysera försäljning, lagersaldon och mycket mer för att förutse vad du behöver göra för att dina kunder ska trivas bäst hos dig.

Om din verksamhet är starkt konkurrentutsatt så är det viktigare än någonsin att dina kunder kan lita på att du kan leverera exakt det som de vill ha. Det är då dina kunder litar på dig.


Cash IT Retail - Ett kassasystem på dina villkor

Cash IT Retail har unika funktioner som gör att du får ett kassasystem som är kraftfullt och samtidigt oerhört enkelt att använda. Högsta kvalitet på hårdvara och program gör att du kan fokusera på att ge dina kunder en fantastisk köpupplevelse.

Med stöd för nästan alla betalsätt som efterfrågas och integrationer till andra system passar denna lösning alla handlare som vill ge sina kunder och anställda det allra bästa.

Boka en demo av våra kassasystem

Cash IT + Klarna = Sant

Vi har färdig integration med Klarna i alla våra system. Slå in kundens mobilnummer i kassan, det är bara så enkelt. Separat avtal med Klarna är allt som behövs.

Läs mer om vår Klarna integration